Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
123 Materieelkeuringen

Elektrische gereedschappen
Volgens de ARBO is een werkgever verplicht om zijn medewerkers met deugdelijke elektrische gereedschappen te laten werken. 123 Machineverhuur keurt elektrische gereedschappen volgens de Nederlandse norm. Alle goedgekeurde elektrische gereedschappen worden voorzien van een keuringssticker en bijbehorend certificaat.

Klimmaterialen
Professionele klimmaterialen als steigers, ladders en trappen dienen wettelijk minimaal één keer per jaar te worden geïnspecteerd. De gecertificeerde keurmeesters van 123 Machineverhuur inspecteren en keuren alle onderdelen op deskundige wijze.

Valbeveiligingen

Door het laten keuren van uw valbeveiligingsmiddelen zoals harnas, valstop of vanglijn kunt u aantonen dat u “veilige” arbeidsmiddelen beschikbaar stelt aan uw werknemers. Ook deze jaarlijkse keuringen en inspecties voert 123 Machineverhuur voor u uit.

Hoogwerkers
Zowel de ARBO als de VCA checklist schrijven voor dat hoogwerkers jaarlijkse gekeurd dienen te worden. 123 Machineverhuur verzorgt deze keuringen samen met een onafhankelijke keuringsinstantie om de kwaliteit en veiligheid te kunnen blijven waarborgen.

Voor overige keuringen en inspecties, deskundig advies of voor het plannen van een afspraak kunt u contact opnemen met onze afdeling keuringen en inspecties. Bel gratis 0800-5353123 of mail naar info@123machineverhuur.nl
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Freestijd!

De stronkenfrees die 123 Machineverhuur nieuw in de verhuurvloot heeft is bij de vaste hoveniers van 123 Machineverhuur zeer goed ontvangen. Met zijn 425 mm freesblad en vooral de zelfrijdende functie is deze machine een perfecte aanwinst in onze tuin- en parkmachine verhuurvloot.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Voor het zwaardere werk hebben wij ook een boomstronkenfrees met een freeswiel van 600 mm. Deze kan worden gemonteerd op een graafmachine of als aanbouwdeel op een Bobcat rups- of wiellader.

Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
123 Tools maandactie december

Koop bij 123 Machineverhuur voordelig uw professionele kettingzaagolie. Leverbaar in diverse verpakkingen.

Nu 1 liter voor €3.95 excl. btw en 5 liter voor €14.95 excl. btw
Facebook Twitter
 afmelden