Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Wat beweegt u?

123 Machineverhuur is dagelijks bezig om zich professioneel in de markt te manifesteren. Door dienstverlenend en servicegericht te werken met professioneel materiaal blijft dit gelukkig niet onopgemerkt bij onze klanten. Soms zet een uitspraak van een klant ons ook tot denken. Zoals bijvoorbeeld laatst de opmerking van een klant: Wat beweegt u? Een mooie slogan om even over na te denken, die zeker bij een bedrijf als 123 Machineverhuur past. Wij zijn dagelijks bezig met onze klanten wat er bij hun beweegt en hoe wij hierop aan kunnen sluiten door het leveren of investeren in het juiste materieel. Wij hebben recent naar aanleiding van een aanvraag naar krachtarmliften deze besteld en naar volle tevredenheid van de klant geleverd.

Zo zijn er tal van voorbeelden op te noemen van partijen waar wij u mee in gesprek kunnen brengen, maar u kunt er ook voor kiezen, dat wij de regie voor u in handen houden, zodat de voor u bekende mensen aanspreek persoon blijven en er voor u voor zorgen dat mensen en materialen op de juiste manier bewegen.

Dit is waar 123 Machineverhuur voor staat!
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Graafmachine gestolen!!

Op zondag 1 februari heeft er een diefstal plaatsgevonden van een graafmachine op het werk van onze klant. De klant trof maandagmorgen een geforceerd hek aan en constateerde dat de gehuurde aanhangwagen met daarop een 2.5 ton’s Bobcat graafmachine van het werk ontvreemd waren. Doordat de machine voorzien was van track & trace was deze door Tracer direct te lokaliseren. Door samen met de politie ter plaatse te gaan was de aanhanger met graafmachine binnen 2 uur weer in ons bezit!
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Houdt uw terrein of bouwplaats sneeuw- en ijsvrij!

We hebben er even op moeten wachten, maar het winterse weer is toch begonnen. Haal daarom nu uw strooizout bij 123 Machineverhuur en houdt uw terrein of bouwplaats
sneeuw- en ijsvrij!
Uit voorraad leverbaar vanuit al onze vestigingen.

Zak strooizout 25kg met sneeuwschuiver van €17,45 voor €12,95 excl. btw.
Facebook Twitter
 afmelden