Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Voorjaar!

Het voorjaar komt er aan waardoor bij velen de lentekriebels naar boven komen.
Reserveer nu tijdig uw machines om uw tuin weer klaar te maken!
Wij hebben een uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines bestaande uit: graafmachines, rupsdumpers, verticuteermachines, tuinfreesmachines, grondboren, trilplaten, steenknippers en nog veel meer.
Kortom, bij 123 Machineverhuur huurt u altijd de juiste machine voor uw klus!

Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Nieuw retourpinnen!

Vanaf heden werkt 123 Machineverhuur op alle vestigingen met retourpinnen.
Heeft u een borg betaald? Dan storten wij het restant van de borg bij het retourbrengen van het gehuurde artikel direct weer terug op uw rekening.
Het enige wat u hoeft te doen is uw pinpas in het pinapparaat te stoppen en op OK te drukken. Meer informatie over retourpinnen vindt u hier.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Maandactie april

Wij hebben zin in de lente, u ook?

Om het tuinieren nog leuker te maken ontvangt u de gehele maand april 15% korting op ons Tuin- en Park assortiment winkelartikelen*!
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
123 Evenementenverhuur

We staan weer aan de vooravond van een mooie evenementenperiode. Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres voor al uw materieel. Wij hebben ruime ervaring in evenementen en denken graag met u mee om er samen een geslaagd evenement van te maken. Of het nu gaat om stroomvoorziening, verlichting, verwarming, toiletten, terreinwagens, elektrische golfkarretjes, hekken of hoogwerkers, 123 Machineverhuur heeft het!
Het evenementenverhuur assortiment kunt u hier bekijken.

Vraag nu een offerte aan via evenementen@123machineverhuur.nl of bel 0800-5353123 voor meer informatie, maatwerk, advies of een vrijblijvende afspraak.

123 Machineverhuur voor evenementen van klein tot groot!
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Gewijzigde openingstijden

In verband met de paasdagen zijn wij op maandag 6 april gesloten.
Wilt u toch klussen tijdens de paasdagen?
Reserveer dan snel uw machines en vraag naar de aantrekkelijke huurtarieven tijdens het paasweekend.
Het team van 123 Machineverhuur wenst u een fijn paasweekend toe!

Uitbreiding machinepark

Tijden veranderen en 123 verandert mee. Wij kijken dagelijks naar wat er in de markt gebeurd, wijzigingen m.b.t. wetgeving of behoeftes van onze klanten. Voorbeelden hiervan zijn: stofafzuiging op diverse machines, generatoren met een laag brandstofverbruik of zelfs hybride, motoren met de lage emissiewaarden, enz. De komende tijd zal het machinepark zich blijven uitbreiden en vernieuwen om aan de nieuwste eisen en behoeftes te kunnen blijven voldoen.

Deze maand zijn er diverse bladblazers, zodensnijders, onkruidborstels, grondboren, kettingzagen en stokzagen aan ons tuin- en park segment toegevoegd.

Door de vraag naar kleine betrouwbare geluidsgedempte generatoren hebben wij wederom 5 nieuwe 14 kva generatoren aangeschaft. De generatoren zijn uitgevoerd met socket box, extra brandstofaansluiting t.b.v. externe tank en ingebouwde timers t.b.v. automatische start/stop.
Facebook Twitter
 afmelden