Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Nieuw in de verhuur:

16 en 22 meter Trax hoogwerkers!

Iedereen kent de volrupstelescoophoogwerkers. Die laten zich door geen berg zand of modderput tegenhouden, ze zijn sterk als een tank en blijven gaan.

Genie heeft hier een variant op bedacht middels 2 rupsen per as, dus 4 in totaal. Deze rupsen kunnen onafhankelijk van elkaar 22 graden op en neer kantelen waarmee ze de oneffen grond of de laadklep van een vrachtwagen netjes volgen. Het actieve pendelassysteem zorgt ervoor dat alle 4 de rupsen ook in ruw terrein contact blijven houden met de bodem voor maximale terreinvaardigheid.
De S45/S65 Trax zijn beide uitgevoerd met jib mast en hebben net als een bandenmachine slechts één joystick welke met de duim bediend wordt voor het rijden en sturen. Ook stuurt hij net als een bandenmachine gewoon met de twee voorste (rubber)rupsen waardoor hij nauwelijks sporen achterlaat. In combinatie met de hoge rijsnelheid van bijna 4 km/uur kan er tijd en dus geld worden bespaard!

Ook deze hoogwerkers zijn te huur bij 123 Machineverhuur. Bij ons vindt u voor elke klus de juiste hoogwerker! Bel snel voor meer informatie naar 0800-5353123
Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Nieuwe voorraad toiletten

123 Machineverhuur heeft geïnvesteerd in nieuwe toiletten om aan de vraag vanuit de bouw en evenementen te kunnen blijven voldoen. Deze toiletten worden door middel van 3 toiletservice auto’s wekelijks op locatie voorzien van de schoonmaakservice.

Ook dit jaar heeft 123 Machineverhuur de toiletten en krossen weer mogen leveren op het bevrijdingsfestival van Overijssel te Zwolle!

Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
Maandactie mei

Makita 18V combihamer inclusief:
- 2 stuks 4,0 accu Ah
- Snellader
- M box
- Stofafzuiging

Deze lichte en compacte Makita combihamer heeft 3 functies, namelijk: boren, hamerboren, breken(licht) en is door TNO gecertificeerd voor stofvrij werken.
Het is de ideale combihamer voor gaten tot 14mm, maar kan zelfs tot 24 mm in beton.

De gehele maand mei voor slechts €469,- ex. btw.
Facebook Twitter
 afmelden