Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Stofvrij werken met TNO-gecertificeerde stofadapters voor boor en breekhamers.
Nieuw in het 123 Machineverhuur assortiment zijn adapters om stofvrij te werken met boorhamers (voor boren t/m Ø24mm) en voor breekhamers met SDS-MAX beitels. Deze slimme en door TNO-gecertificeerde accessoire werkt machine- én merkonafhankelijk. Ook zijn er nieuwe Starmix M-klasse stofzuigers aan het assortiment toegevoegd. Deze stofzuigers, welke voldoen aan de M-klasse normaring, zijn speciaal ontwikkeld om stofvrij te werken.
De mond van de adapter beweegt flexibel met de beitel/boor mee, zodat zicht op het werk gewaarborgd is en het schadelijke fijnstof wordt opgezogen. Door de zuigkracht van de stofzuiger zuigt deze adapter zichzelf vast aan de muur, zodat elk stofdeeltje in de stofzuiger verdwijnt.
De Giro in Apeldoorn groot succes!
Op 6 mei was de start van het wielren evenement de Giro d’Italia in Apeldoorn. Rondom dit evenement waren vele side events georganiseerd waar 123 Machineverhuur materiaal voor geleverd heeft. Dankzij het mooie weer kwamen vele mensen naar Apeldoorn en was het een geslaagd weekend.

Overal in de stad stonden machines en materialen met de speciale roze "123 Machineverhuur proud partner van de giro in Apeldoorn" stickers erop geplakt. We hebben hier vele positieve reacties op mogen ontvangen.

Wilt u met uw evenement ook samenwerken met 123 Machineverhuur? Mail dan uw aanvraag naar events@123machineverhuur.nl
Op zoek naar een leuke afwisselende baan bij een snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures.

- Chauffeur toiletservice Apeldoorn
- Monteur Dronten
- Chauffeur/verhuurmedewerker Apeldoorn en Raalte
123 Machineverhuur nu als leverancier verbonden aan ODIJ.
Sinds kort zijn wij als leverancier verbonden aan de vereniging ODIJ (over de IJssel). ODIJ maakt voor haar leden (groot deel particulieren) kortingsafspraken met leveranciers. De kosten voor leden zijn slechts € 7,- per jaar en eenmalig € 3,- inschrijfgeld. Leden ontvangen hiervoor twee ledenkaarten; één voor de houder en één voor een gezinslid.

Leden kunnen met hun ledenkaart bij 123 Machineverhuur rekenen op 10% korting op het gehele verhuurassortiment en dit is geldig op elke verhuurvestiging.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.odij.nl


Klik op "download afbeeldingen" voor correcte weergave
 afmelden