Schrijf je nu in

Vul het formulier hieronder in om mee te doen met de actie.
Aan de hand hiervan zal 1 van onze medewerkers contact met u opnemen.

*Scrol naar beneden voor de uitleg van de actie en de voorwaarden


Kennismakingsactie Toiletten: 1 maand gratis huren voor nieuwe klanten

Om iedereen kennis te laten maken met onze toilet service en het verloop hiervan, hebben we een speciale kennismakingsactie. Deze actie loopt van 2 april tot en met 30 juni 2024 en is beschikbaar voor nieuwe klanten en klanten die al meer dan 2 jaar geen gebruik hebben gemaakt van onze toiletservicediensten, maar wel een reeds bestaand debiteurnummer hebben bij 123 Machineverhuur.

De actie werkt als volgt:

Bij het huren van één of twee standaard toiletten (voor minimaal 2 maanden), bieden wij u één maand gratis huur aan binnen de actieperiode. Dit is inclusief bezorging op routedag, wekelijkse Toiletservice en het ophalen van het toilet op de vaste routedagen. Dit biedt u de perfecte kans om onze service en manier van werken uitgebreid te ervaren. Na afloop van deze maand zal er een evaluatie plaatsvinden met één van onze medewerkers. Op deze manier willen we graag met u de ervaringen delen en kijken naar de toekomst. Na de gratis maand huur geldt het standaardtarief van 32 euro per week met een korting van 25%, tenzij anders overeengekomen tijdens de evaluatie met 1 van onze medewerkers.

 

Deze speciale actie biedt u de gelegenheid om kennis te maken met de toilet service van 123 Machineverhuur. Wij beschikken over een ruim aantal toiletten die wij wekelijkse service verlenen met onze eigen reinigingsvoertuigen en betrokken vaste chauffeurs. Ontdek waarom wij bekend staan om onze betrouwbaarheid, hygiëne, efficiëntie en klantgerichtheid.

Aarzel niet, maak via het formulier vandaag nog gebruik van deze unieke kans en ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor uw toilet service.

Samen maken we er werk van!

Onze actie voorwaarden:

  • Evenementen en particuliere huur uitgesloten van deze campagne;
  • Minimaal 1 maand huurperiode op 1 vaste bouwlocatie;
  • Actie is uitgesloten in Limburg, Zeeland & de Waddeneilanden;
  • Bij nieuwe klanten zal voorafgaand aan de verhuring een klant aanvraag ingediend moeten worden en een toetsing zal daarna plaatsvinden op kredietwaardigheid;
  • Bezorgingen zullen plaats vinden op vaste routedagen, gewenste verhuurstartdatum is daarom niet altijd van toepassing.

Klik hier voor onze standaard toilet.