Grondverzet

Nutsvoertuigen

Bent u op zoek naar een Bobcat nutsvoertuig pioneer? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een nutsvoertuig online. Het Bobcat nutsvoertuig is alle terreinen de baas. Hierdoor kunt u deze voor meerdere projecten inzetten. Bekijk ons aanbod hieronder!

Nutsvoertuig van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u een Bobcat nutsvoertuig dat u gemakkelijk online kunt huren. De Bobcat bij 123 Machine verhuur is de Bobcat 3400D. Dit is een vierwielaangedreven nutsvoertuig
welke alle terreinsoorten de baas is. U kunt de Bobcat overal in zetten, van op de boerderij tot beurs en op een evenement. Het Bobcat nutsvoertuig 3400D wordt ondersteunt door een groot vermogen en is uitgerust met een 34 liter dieseltank. Hiermee rijdt u de hele dag moeiteloos rond. De topsnelheid van de Bobcat 3400D ligt op 48 km/h. Huur dit nutsvoertuig gemakkelijk online op 123 Machineverhuur!

Online een nutsvoertuig huren

Wilt u het Bobcat nustvoertuig pioneer huren? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het nutsvoertuig in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

 

Verhuur voor en door professionals!