Grondverzet

Site Carrier

Bent u op zoek naar een Site Carrier? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en huur gemakkelijk een site carrier online. De Site Carrier is alle terreinen de baas. Hierdoor kunt u deze voor meerdere projecten inzetten. Bekijk ons aanbod hieronder!

Site Carrier van 123 Machineverhuur

Binnen ons aanbod vindt u een Site Carrier dat u gemakkelijk online kunt huren. Een van de site Carrier bij 123 Machine verhuur is de Site Carrier Diesel. Dit is een vierwielaangedreven nutsvoertuig
welke alle terreinsoorten de baas is. U kunt de Bobcat overal in zetten, van op de boerderij tot beurs en op een evenement. De Site Carrier Diesel wordt ondersteunt door een groot vermogen en is uitgerust met een 34 liter dieseltank. Hiermee rijdt u de hele dag moeiteloos rond. De topsnelheid van de Site Carrier Diesel ligt op 48 km/h. Huur deze Site Carrier gemakkelijk online op 123 Machineverhuur!

Online een Site Carrier huren

Wilt u de Site Carrier Diesel huren? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats de Site Carrier in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op.

 

Verhuur voor en door professionals!