Perslucht

Slagmoeraanzetters

Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche, waaronder ook slagmoeraanzetters. Een slagmoeraanzetter is heel handig bij klussen waarbij u veel bouten en moeren moet los en vastzetten. Wilt u een slagmoeraanzetter huren? Bekijk dan snel ons aanbod hier beneden.

Pneumatische slagmoeraanzetters

De slagmoeraanzetters binnen ons aanbod zijn pneumatisch, deze slagmoeraanzetters werken op luchtdruk. Dit betekent dat u deze via een luchtslang moet aansluiten op een compressor voordat u deze kunt gebruiken. Het voordeel hiervan is dat u kunt werken zonder gevaarlijk snoer waar veel stroom op staat. Vanwege de luchtdruk is de pneumatische slagmoeraanzetter geschikt voor zware klussen.

Een slagmoeraanzetter huren

Wilt u een slagmoeraanzetter huren? Plaats de gewenste slagmoeraanzetter in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende slagmoeraanzetter wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de slagmoeraanzetter beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over de slagmoeraanzetter?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de slagmoeraanzetters uit ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 0800-5353123, info@123machineverhuur.nl, of vul het contactformulier in op onze site.

 

Verhuur voor en door professionals!