123 Machineverhuur Huizen

Rokerijweg 26
1271 AH Huizen

Filiaalleider: Dennis van Spil

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
  • Zaterdag van 8.00u tot 12.00u.
Let op! Tijdens de bouwvak hebben wij gewijzigde openingstijden. Klik hier voor meer informatie.

Evenementen tot stand laten komen zonder apparaten, gereedschappen en ander materieel: dat zal een lastig verhaal worden. Gelukkig kunt u als ondernemer terecht bij 123 Machineverhuur Huizen, waar u een breed scala aan hulpmiddelen kunt lenen. Hoogwerkers, toiletwagens of kassahokjes. Benoem het materieel van uw voorkeur en we hebben het te huur staan!

123 Machineverhuur Huizen wordt geleid door de Dennis van Spil, die dit filiaal in Noord-Holland samen met een kundig team van specialisten draaiende houdt. Van maandag tot en met vrijdag opent 123 Machineverhuur Huizen zijn deuren van 07:00 tot 17:00. Zaterdagochtend kunt u tussen 08:00 en 12:00 terecht aan de Rokerijweg 26. Wilt u meer weten over 123 Machineverhuur Huizen? We nemen u graag mee in ons verhaal.

Verhuur machines

De verhuur van machines is hetgeen wat we bij 123 Machineverhuur Huizen het meeste doen. Dagelijks staan wij klaar voor ondernemers die tijdelijk een beroep willen doen op handige hulpmiddelen. Het merendeel van de klanten die wij bedienen, zijn dan ook actief in de bouw- of evenementensector.

Onze dienstverlening wat betreft de verhuur van machines is bijzonder breed. Klanten die actief zijn in de wegenbouw, zullen maar al te graag een beroep willen doen op onze triplaten of steenknippers. Bent u actief in de reguliere bouwsector? Neus dan eens rond op onze pagina over bouwliften. 123 Machineverhuur Huizen heeft hier er namelijk heel veel van, dus dit aanbod is het bekijken meer dan waard.

Huur gereedschap

Om de huur van gereedschap te vergemakkelijken voor u, hebben we een speciale evenementen verhuur pagina gemaakt. Een van de hulpmiddelen die u hier aantreft, zijn rijplaten. Deze stroken van kunststof worden vaak gebruikt ter behoud van het festivalterrein, zodat er geen diepe gaten in het gras ontstaan zodra hoogwerkers zich van A naar B verplaatsen.

Ander voorbeelden van gereedschap dat wij te huur hebben staan voor de evenementensector, zijn verlengkabels, generatoren en bouwhekken.

Gereedschap huren

123 Machineverhuur Huizen bedient niet alleen de zakelijke markt. Particulieren kloppen eveneens regelmatig bij ons aan om gereedschap te huren. Verhuizingen gaan vaak gepaard met het nodige timmer- en boorwerk, maar lang niet iedereen heeft de beschikking over een goed gevulde gereedschapskist.

Het mooie aan gereedschap huren bij 123 Machineverhuur, is het gegeven dat wij geen minimale verhuurperiode hanteren. Het maakt ons dan ook niet uit of u de boormachine een dag, een week of een maand wilt lenen. De keuze is volledig aan u.

123 verhuur Huizen

123 verhuur Huizen is de meest westelijk gelegen vestiging van ons bedrijf in Nederland. Naast onze vestiging in Noord-Holland, hebben we ook nog 11 andere locaties die zich over de rest van het land verspreiden. Brabanders kunnen hun gereedschap in Breda, Eindhoven, Rosmalen of Tilburg lenen; klanten die woonachtig zijn in Overijssel hebben met Zwolle, Genemuiden en Raalte eveneens het nodige te kiezen. Daarnaast vindt u ons in Flevoland, Drenthe en Gelderland.