123 Machineverhuur Zevenhuizen

Bredeweg 118 M
2761 KB Zevenhuizen (ZH)

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.30u tot 16.30u.
  • Zaterdag: gesloten.
Let op! Tijdens de bouwvak hebben wij gewijzigde openingstijden. Klik hier voor meer informatie.

123 Machineverhuur Zevenhuizen

123 Machineverhuur Zevenhuizen werd in 2021 als dertiende vestiging toegevoegd aan het lijstje met departementen van ons bedrijf. Nadat 123 Machineverhuur al goed vertegenwoordigd was in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Drenthe, werd deze vestiging van 123 Machineverhuur de eerste in Zuid-Holland. Daarmee kunnen we onze klanten die zich in het westen van het land bevinden beter op hun wenken bedienen, zodat ze geen grote afstanden hoeven te overbruggen om hun favoriete apparatuur te lenen bij ons. Meer weten over 123 Machineverhuur Zevenhuizen? Lees dan gauw verder.

Machines huren Zevenhuizen

Machines huren in Zevenhuizen bij 123 Machineverhuur Zevenhuizen kan op verschillende manieren. De optie die verreweg het makkelijkst is, is het achterlaten van een reservering bij ons op de website. Binnen iedere divisie krijgt u een overview van alle varianten die we te leen hebben staan. Via de groene button voegt u eenvoudig producten toe aan het virtuele winkelwagentje, waarna we u vragen om de gewenste huurperiode en adresgegevens toe te voegen. Nadat u op de verzendknop gedrukt heeft, gaat een collega van 123 Machineverhuur Zevenhuizen bezig met het in gereedheid brengen van uw bestelling.

Apparaten voor verschillende doeleinden

123 Machineverhuur Zevenhuizen is een vestiging voor ieder type klusser. We werken nauw samen met (kleinere) bouwbedrijven die niet al het materiaal tot hun beschikking hebben, maar staan tegelijkertijd ook klaar voor doe-het-zelvers die hun huis van top tot teen aan het verbouwen zijn. Naast de vele bouwbedrijven die we tot dienst zijn, is ook de evenementensector een branche waar we veel mee samenwerken. Daarmee profileert 123 Machineverhuur Zevenhuiven zich als een allround partij bij wie iedereen kan aankloppen.

Aanbod

De specialismen van 123 Machineverhuur Zevenhuizen zijn onder te verdelen in maar liefst 19 categorieën. We verhuren bijvoorbeeld hoogwerkers, liften & hangbruggen en steigers om klussen op hoogte wat te vergemakkelijken, maar hebben ook verreikers & heftrucks of tuin & park materieel in ons magazijn staan om werkzaamheden die gelijkvloers plaatsvinden te verlichten qua complexiteit.

Andere vestigingen 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur Zevenhuizen is niet de enige vestiging waar u uw materieel kunt huren. Herbergt uw bedrijf zich bijvoorbeeld in Brabant? De steden Tilburg, Breda, Rosmalen, Eindhoven beschikken stuk voor stuk over hun eigen vestiging, waardoor de afstand tot een 123 Machineverhuur locatie nooit ver weg is. In Tilburg hebben we zelfs een speciale bouwliftendivisie. Ideaal als u specifieke kennis zoekt over dit soort machines. De Overijsselse locaties Genemuiden, Zwolle en het net daarboven gelegen Meppel (Drenthe) liggen evenmin ver uit elkaar.

Contact opnemen

Peinst u erover om een apparaat of machine te lenen bij 123 Machineverhuur, maar behoeft u eerst nog wat extra informatie? Aarzel dan niet om contact te zoeken met 123 Machineverhuur Zevenhuizen.  Één van onze medewerkers staat u graag te woord, zodat u met een gerust hart naar uw werkplek kunt afreizen.