Stagiair Marketing

Als stagiair marketing is geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt graag jouw eigen visie op het gebied van marketing en vindt het leuk om mee te werken aan zowel online -als offlinecampagnes. Daarmee draag jij bij aan het verder ontwikkelen van onze marketingstrategie.

Monteur werkplaats Meppel

Als monteur sta je garant voor de kwaliteit, veiligheid en het optimaal functioneren van onze verhuurvloot. Dit houdt in: het onderhouden, repareren en verhelpen van storingen aan bouw- en grondverzetmachines, hoogwerkers, bouwliften, generatoren en compressoren. Tevens zal het in bedrijfstellen van nieuw materieel en het uitvoeren van periodieke veiligheidskeuringen tot jouw taken behoren.

Medewerker verhuur Raalte

Als medewerker verhuur voor onze vestiging in Raalte ben je het gezicht van de zaak en voer je diverse ondersteunende verhuur werkzaamheden uit. De medewerker verhuur kan de klant een advies geven over de benodigde machines voor de uit te voeren werkzaamheden. Je verhuurt machines, neemt deze weer retour en verzorgt de bijkomende administratieve afhandelingen. Bij ontvangst controleer je de status van de machines.

Marketing Manager

Je hebt een eigen visie op het gebied van marketing en kan dit op een creatief strategische manier vertalen in zowel online -als offlinecampagnes. Het doel is dan ook om onze marketingstrategie verder te ontwikkelen, te coördineren en te implementeren. Het resultaat hiervan moet zijn om ons verhaal te vertellen en te streven naar het best mogelijke resultaat voor zowel de B2B- als de B2C markt.