Werken bij 123 Machineverhuur

Jouw technische vaardigheden tot ontplooiing laten komen in een dynamische omgeving. Dat is werken bij 123 Machineverhuur! Of je nu op zoek bent naar uitdagende projecten in de bouwsector of enthousiast bent om festivals tot een succes te maken!

Wij hebben diverse vacatures openstaan, voor verschillende functies. Van accountmanagers en filiaalmanagers tot monteurs en chauffeurs. Wij streven naar een gezamenlijke groei en ontwikkeling, waarin jouw technische expertise van onschatbare waarde is. 

Wil je deel uitmaken van ons team en je passie voor techniek benutten? Bekijk dan onze vacatures en ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie.

PASSIE VOOR MENS EN TECHNIEK

Technisch inzicht is een grote troef binnen ons team en technische achtergronden worden gewaardeerd. Wij verwelkomen graag enthousiast, servicegerichte teamleden met een flexibele instelling. Ben jij bereid om te leren en te groeien? Dan hebben wij de mogelijkheden die bij je passen! Kom bij ons werken en ontdek hoe jij je technische talenten kunt ontplooien in een dynamische en klantgerichte omgeving.

EXTRA’S BIJ 123 MACHINEVERHUUR

Wij geloven in het belang van een positieve werkcultuur en teamwork. Je zult merken dat je bij 123 Machineverhuur omringd bent door een ondersteunend netwerk van professionals die je niet alleen aanmoedigen, maar ook inspireren om je beste werk te leveren.

Daarnaast bieden we vele aantrekkelijke extra’s die je werkervaring bij 123 Machineverhuur nog specialer maken. Denk aan:

  • Een gezellige werkplek in een team met maar liefst 150 enthousiaste collega’s
  • Een tweejaarlijks bedrijfsuitje, waar nog langer over gesproken wordt
  • Een aantrekkelijke personeelskorting
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • De mogelijkheid om door te groeien binnen een groeiende organisatie
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse cursus- en opleidingsmogelijkheden

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN

Bij 123 Machineverhuur streven we ernaar om een inspirerende en lonende werkomgeving te bieden voor onze medewerkers. Als je op zoek bent naar een boeiende carrière in de verhuursector, dan is werken bij 123 Machineverhuur de perfecte keuze.

PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING

Bij 123 Machineverhuur geloven we sterk in de groeimogelijkheden die we onze medewerkers bieden. Zo stimuleren wij het sterk om je carrière bij ons te starten en door te groeien.

Daarnaast staan we sterk voor persoonlijke groei & ontwikkeling. We moedigen je aan om voortdurend nieuwe vaardigheden te verwerven en te verbeteren. Denk hierbij aan interne trainingen, externe cursussen of andere educatieve kansen. Wij bieden de middelen en ondersteuning die je nodig hebt om je carrière doelen te verwezenlijken.

Waar kun je dan zoal aan denken? Bijvoorbeeld aan cursussen tot keurmeester, heftruck- en hoogwerker certificeringen, VCA en NEN-cursussen, lifttrainingen, rijbewijs E en nog veel meer!