Machineverhuur

Machineverhuur is een dienst die uitkomst biedt voor alle particulieren of bedrijven die niet vermogend genoeg zijn om al het materieel zelf aan te schaffen. Zoals onze bedrijfsnaam al verraadt, is machineverhuur de core business van 123 Machineverhuur. Binnen onze machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en evenementenbranche.

Vooral wanneer u de machine of het gereedschap maar tijdelijk nodig heeft, is het slim op een beroep te doen op machineverhuur. Er zit namelijk een hoog prijskaartje aan de aanschaf van verschillende machines en gereedschappen en daarnaast heeft niet iedereen plek om alles te stallen. Bij 123 Machineverhuur huurt u gemakkelijk materieel online. Hierbij ontvangt u altijd passend advies van onze specialisten!

Wat valt er onder onze verhuur van machines?

Onze verhuur van machines is erg ruim ingestoken. Om ons aanbod binnen de machineverhuur overzichtelijk te houden, hebben we de gereedschappen en machines onderverdeeld in verschillende hoofdgroepen. In onderstaand overzicht voorzien we de 10 belangrijkste subcategorieƫn van een kleine uitleg.

  • Aanhangwagens & transportmiddelen: aanhangwagens & transportmiddelen helpen u om goederen van de bouwplaats te vervoeren naar de stortplaats, maar ze helpen ook bij het in goede banen leiden van verhuizingen.
  • Beton & metselwerk: het aanbrengen van werkjes in beton of het glad strijken van oppervlakken, kan als u het juiste materieel huurt binnen deze categorie!
  • Bouwplaats & event materieel: een goede bouwplaats voor uw medewerkers, start met basisfaciliteiten als schaften en kantoorunits. Kijk rond in deze categorie en bekijk wat nodig is!
  • Grondverzet: grote hoeveelheden zand verplaatsen, wordt een stuk gemakkelijker met het grondverzet materieel van 123 Machineverhuur.
  • Handgereedschap: indien er simpele boorklussen op de agenda staan, is het gebruik van ons handgereedschap geen overbodige luxe.
  • Hoogwerkers: werkplekken die op hoogte liggen, worden makkelijker bereikt met de hoogwerkers van 123 Machineverhuur.
  • Liften & hangbruggen: of u nu goederen of personen wilt vervoeren, 123 Machineverhuur heeft allerlei liften & hangbruggen in de verhuur die er geschikt voor zijn.
  • Reinigingsmachines: bouwplaatsen kunnen erg vuil worden op momenten dat er hard gewerkt wordt. Met onze reinigingsmachines, laat u alles weer netjes achter.
  • Steigers & klimmaterieel: schilderwerk of lampen op hoogte vervangen? Doe dan tijdelijk een beroep op steigers & klimmaterieel.
  • Wegenbouw: Werkzaamheden aan N- of snelwegen, maar heeft u niet voldoende aan uw eigen vloot? Doe dan tijdelijk een beroep op ons materieel!

Machine of gereedschap huren

Wilt u voor uw werkzaamheden een machine of gereedschap huren? Plaats deze dan in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de desbetreffende machine of gereedschap wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Pas na deze bevestiging bent u er zeker van dat de machine beschikbaar is in de door u gekozen periode. Is dit niet het geval? Dan bellen wij u met een ander voorstel!

Vragen over ons machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche. U kunt niet alleen als professional bij ons terecht, maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, of per mail naar info@123machineverhuur.nl, ook kunt u het contactformulier invullen op onze site. Onze specialisten helpen u graag verder!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!