LEVERING OP LOCATIE 

Wil je dat jouw materieel direct op locatie wordt bezorgd? Bij 123 Machineverhuur begrijpen we het belang van een soepele en efficiënte service. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan machines en materieel, variërend van klein tot groot, dat wij graag op de door jou gewenste locatie afleveren. Onze eigen transportmiddelen worden bereden door ervaren chauffeurs, wat garant staat voor een vakkundige en veilige levering.

DESKUNDIGE INSTRUCTIE 

Bij 123 Machineverhuur hechten we waarde aan jouw ervaring met ons materieel. Onze toegewijde verhuurmedewerkers staan klaar om je een korte en duidelijke instructie te geven over de machine of het materieel dat je hebt besteld. Jouw begrip van het gebruik van ons materieel staat bij ons voorop!

SNELLE LEVERING 

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Onze toewijding aan snelle service is een kernwaarde bij 123 Machineverhuur. Heb je een spoedbestelling die vroeg moet worden geleverd? Vertrouw op ons team; we zullen er alles aan doen om jouw verzoek te realiseren.

Kies voor 123 Machineverhuur en ervaar het gemak van betrouwbare levering, deskundige begeleiding en snelle service. Jouw succes is ons doel, want samen maken we er werk van !

REGIO 1

< 3500 KG 

+- 30 min incl. laden en lossen  

> 3500 KG 

+- 30 min incl. laden en lossen  

€ 55.00

€ 80.00

REGIO 2

< 3500 KG 

+- 60 min incl. laden en lossen  

> 3500 KG 

+- 60 min incl. laden en lossen  

€ 80.00

€100.00

REGIO 3

< 3500 KG 

+- 90 min incl. laden en lossen  

> 3500 KG 

+- 90 min incl. laden en lossen  

€ 100.00

€ 115.00

*De tarieven zijn per rit exclusief btw, wacht- of vertragingskosten, brandstoftoeslagen, tolkosten, ontheffingskosten of vergunning kosten. Voor transport waarbij geen laad-en los mogelijkheden zijn of transport waarbij ADR normen vereist zijn, zijn op aanvraag.

* De Regio Tarievenkaart dient uitsluitend als richtlijn. 123 Machineverhuur B.V. behoudt zich het recht voor om voor specifieke omstandigheden en factoren te kunnen afwijken van deze tarieven.
Voor meer informatie over onze producten, diensten en tarieven kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en streven ernaar u een uitstekende klantenservice te bieden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN !