Verbouwingen van badkamers of toiletten gaan niet alleen gepaard met veel kosten, maar ook met een hoop ander regelwerk. Dankzij de toilet verhuur van 123 Machineverhuur hoef je niet meer na te denken over een tijdelijk closet. Binnen de categorie van toilet verhuur tref je uiteenlopende wc’s aan die tijdelijk dienstdoen als de plek waar jij en anderen je behoefte kunnen doen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met onze toiletverhuur divisie neem je contact met ons op.

Onze selectie toiletverhuur

Onze toiletdivisie, zoals we de toilet verhuur ook wel noemen, is gespecialiseerd in het verhuren van toiletten én overige sanitaire voorzieningen. Wij leveren diverse soorten toiletten: van mobiele toiletten tot aan toiletwagen voor op de bouwplaats en evenementen. Hierover leggen we je meer uit op deze pagina, zodat je je een beeld kunt vormen bij de mogelijkheden.

Basisvarianten van de mobiele toiletten

De meest reguliere varianten van mobiele toiletten binnen onze toilet verhuur, zijn de cabines. Cabines zijn rechthoekige hokjes waar je voor een grote of kleine boodschap kunt gaan. Zulke mobiele toiletten zijn op slot te doen, waardoor de privacy gewaarborgd blijft op momenten dat je even je behoefte moet doen.

De cabine is op te delen in verschillende varianten. Zo hebben we standaard uitwerkingen, maar verhuren we eveneens varianten die de beschikking hebben over doorspoelfunctie. De geur van uitwerpselen blijft zo minder hangen, wat een gunstig effect heeft op degene die na jou mag plaatsnemen. Binnen de toilet verhuur van 123 Machineverhuur hebben we ook exemplaren die uitgerust zijn met ondersteuningsranden, zodat mindervaliden veilig plaats kunnen nemen.

Opties:

  • Cabine > basisvariant
  • Cabine > met doorspoelfunctie
  • Cabine > met ondersteuningsraden

Toiletwagens: de alles-in-één optie

Met name als je voor langere tijd gebonden bent aan tijdelijke toiletten, zijn toiletwagens een betere optie. Dit zijn wagens die te vervoeren zijn achter een normale auto, waardoor het transport erg eenvoudig is bij de huur van dit exemplaar. Toiletwagens bestaan zowel uit urinoirs als hokjes, zodat er altijd een geschikte wc is voor ieder toiletbezoek. Daarnaast is er ook een wateraansluiting. Het voordeel hiervan is dat uitwerpselen daadwerkelijk weggespoeld kunnen worden en poep en plas zo niet blijft hangen. In die zin is dit een optie die veel parallellen vertoont met een normaal toilet.

Toilet bouwplaats

Organisatoren van festivals en particulieren die hun badkamer verbouwen zijn doorgewinterde klanten bij onze toilet verhuur. Echter worden onze wc’s ook vaak als toilet op de bouwplaats ingezet. Niet ongebruikelijk is het dat bouwwerkzaamheden plaatsvinden op locaties waar toiletten (tijdelijk) buiten gebruik zijn, terwijl bouwvakkers net zo goed hun behoefte moeten doen. Om je werknemers nog wat meer comfort te verschaffen, is een mobiele badkamer geen overbodige luxe. Vaklieden kunnen zich zo even opfrissen na hun toiletbezoek door een lap door het gezicht te halen bij de wastafel of helemaal schoon te worden onder de douche.

Het comfort van een toilet huren

Een toilet huren is niet alleen handig bij professionele aangelegenheden, maar kan ook in thuissituatie zijn meerwaarde tonen. Heb je te maken met een ontstopping thuis en biedt de riool reiniging service in eerste instantie geen uitkomst? Kom dan een toilet huren, zodat jouw sanitaire bezoekjes gewoon door kunnen blijven gaan ten tijde van de reparatie. Overigens hoeft jouw wc helemaal niet stuk te zijn, want we helpen ook consumenten van wie de badkamer verbouwd wordt. Zo kun je ook tijdens de restauratie in huis blijven wonen, wat hoge huurkosten van een bungalow of stacaravan voorkomt.

Kom jij jouw toilet huren bij 123 Machineverhuur? Dan bieden we jou de mogelijkheid om het closet van jouw voorkeur te komen brengen naar de plek waar jij hem nodig hebt. Neem hier contact over op met de dichtstbijzijnde vestiging, zodat we hier een afspraak voor kunnen maken.

Toilet verhuur bij 123 Machineverhuur

Heb je een specifiek closet gezien waar je graag tijdelijk een beroep op doet? Klop dan aan bij de toilet verhuur van 123 Machineverhuur. Onze divisie helpt je graag bij het voltooien van je reservering of het verschaffen van meer informatie over een specifieke optie. Neem gerust contact met ons op en we praten je bij op een manier die jij prettig vindt!

Welke soorten toiletten leveren wij?

Onze selectie toiletverhuur bestaat uit badkamerwagens, kantoor- en sanitairunits, toiletten en toiletwagens. Deze toiletten zijn geschikt voor op de bouwplaats, evenementen en voor de verbouwing bij de particulier.

Hoe verloopt het aanvraagproces?

Bij 123 Machineverhuur kunt u het uitgekozen toilet gemakkelijk huren via onze website. Plaats het toilet in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en wij zullen uw reservering binnen één werkdag bevestigen.

Waarom 123machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Ons ervaren personeel levert u deskundig advies.

Is spoedlevering mogelijk?

Het leveren van service staat hoog in het vaandel bij 123 Machineverhuur. Heeft u spoed en moet uw bestelling morgenochtend om 7 uur bezorgd worden? Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze macht ligt om uw verzoek te realiseren.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!