Onze toiletdivisie is gespecialiseerd in het verhuren van toiletten en overige sanitaire voorzieningen. Wij leveren diverse soorten toiletten: van mobiele toiletten tot aan toiletwagens. Toiletten voor op de bouwplaats, evenementen en voor de verbouwing bij de particulier.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met onze toiletverhuur divisie neemt u contact met ons op.

Onze selectie toiletverhuur

Welke soorten toiletten leveren wij?

Onze selectie toiletverhuur bestaat uit badkamerwagens, kantoor- en sanitairunits, toiletten en toiletwagens. Deze toiletten zijn geschikt voor op de bouwplaats, evenementen en voor de verbouwing bij de particulier.

Hoe verloopt het aanvraagproces?

Bij 123 Machineverhuur kunt u het uitgekozen toilet gemakkelijk huren via onze website. Plaats het toilet in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en wij zullen uw reservering binnen één werkdag bevestigen.

Waarom 123machineverhuur?

Bij 123 Machineverhuur huurt u machines en materieel voor elk project. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Ons ervaren personeel levert u deskundig advies.

Is spoedlevering mogelijk?

Het leveren van service staat hoog in het vaandel bij 1.2.3. Machineverhuur. Heeft u spoed en moet uw bestelling morgenochtend om 7 uur bezorgd worden? Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze macht ligt om uw verzoek te realiseren.

Verhuur voor en door professionals!