Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres voor de huur van het materieel voor uw event. Wij beschikken over materieel voor kleine buurtfeesten tot grote festivals.

Daarbij valt te denken aan stroomvoorziening, verlichting, verwarming, toiletten, toiletwagens, dranghekken, bouwhekken, toegangspoorten en hoogwerkers.

Wij hebben ruime ervaring met het aanleveren van machines en materieel voor evenementen. Heeft u hulp nodig? Wij denken graag met uw evenement mee zodat u er een geslaagd event van kan maken.

Onze producten voor evenement verhuur

Wilt u een evenement organiseren? Daar zijn bepaalde materialen voor nodig. Gelukkig van 123machineverhuur uw evenement voorzien van de juiste materialen. Ieder essentieel onderdeel kan verzorgd worden door ons, behalve het publiek. 123machineverhuur beschikt over materiaal voor zowel kleine als grote evenementen. Deze materialen kunt u per dag of per week huren. Samen zorgen we zo voor een geslaagd evenement!

Toegankelijkheid en begrenzing

U kunt bij 123machineverhuur terecht voor de begrenzing en toegankelijkheid van het evenement. Onder begrenzing vallen de bouwhekken die wij ter beschikking stellen. Op deze manier ontvangt u geen ongewenste gasten op uw evenement. Daarnaast kunnen we uw evenement voorzien van geschikte toegankelijkheid, in de vorm van rijplaten. Op deze manier kan al het nodige materiaal het terrein op gereden worden, op een veilige manier. Dit kan wel eens lastig zijn, door een zachte ondergrond.

Sanitair en kassa-unit

Het is belangrijk dat mensen naar het toilet kunnen, tijdens een festival. Hiervoor verhuurt 123machineverhuur toiletten en toiletwagens voor uw evenement. Daarnaast moeten consumpties soms met munten betaald worden. Het is handig om hiervoor een kassa-unit te gebruiken. Op deze manier kunnen gasten hun munten op één centrale plek aanschaffen.

Verlichting en verwarming

U heeft ook de mogelijkheid om verlichting aan te schaffen voor uw evenement. Dit kan erg handig zijn op het centrale veld van een evenement. Op zo’n veld staan bijvoorbeeld de kassa-unit, de toiletten en een garderobe. Zo kunnen mensen elkaar goed zien, wanneer ze bijvoorbeeld hun portemonnee gebruiken om munten te halen. Daarnaast kan er ook gezorgd worden voor verwarming. Bij winterse feesten wordt dit vaak gedaan. Op deze manier kan een tent bijvoorbeeld verwarmd worden en hoeven gasten niet in hun jas te blijven staan.

Overig aanbod

U kunt niet alleen voor evenementen verhuur bij ons terecht, ook voor andere benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ontelbaar veel gereedschap aan voor verschillende werkzaamheden. Van gereedschap voor beton- en metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur: u vindt het allemaal in ons aanbod. Bij ons kunt u gerust terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professioneel als particulier kunt u bij 123 Machineverhuur terecht voor het huren van alles wat u nodig hebt voor uw klus. Bekijk gerust de rest van ons aanbod.

Meer weten over evenementen verhuur?

Wij hebben ruime ervaring met het aanleveren van machines en materieel voor evenementen. Heeft u hulp nodig? Wij denken graag met uw evenement mee zodat u er een geslaagd event van kan maken. Heeft u dus een vraag over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. Onze klantenservice staat voor u klaar! Hiernaast zijn wij voor storingen uiteraard 24/7 bereikbaar.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!