Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres voor de huur van het materieel voor uw event. Wij beschikken over materieel voor kleine buurtfeesten tot grote festivals.

Daarbij valt te denken aan stroomvoorziening, verlichting, verwarming, toiletten, toiletwagens, dranghekken, bouwhekken, toegangspoorten en hoogwerkers.

Wij hebben ruime ervaring met het aanleveren van machines en materieel voor evenementen. Heeft u hulp nodig? Wij denken graag met uw evenement mee zodat u er een geslaagd event van kan maken.

Onze producten voor evenement verhuur

Alles voor uw evenement

Evenementen verhuur is één van onze specialismen. Binnen ons aanbod vindt u alle benodigde gereedschappen en machines voor de opbouw en afbouw van uw evenement. Hiernaast komen deze ook gedurende uw evenement goed van pas. Denk bijvoorbeeld aan kassa units, sanitairunits, heftrucks en lichtmasten voor de belichting van uw evenemententerrein. Kortom, u vindt alle benodigdheden binnen ons aanbod om uw evenement te laten slagen.

Overig aanbod

U kunt niet alleen voor evenementen verhuur bij ons terecht, ook voor andere benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ontelbaar veel gereedschap aan voor verschillende werkzaamheden. Van gereedschap voor beton- en metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur: u vindt het allemaal in ons aanbod. Bij ons kunt u gerust terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professioneel als particulier kunt u bij 123 Machineverhuur terecht voor het huren van alles wat u nodig hebt voor uw klus. Bekijk gerust de rest van ons aanbod.

Meer weten over evenementen verhuur?

Wij hebben ruime ervaring met het aanleveren van machines en materieel voor evenementen. Heeft u hulp nodig? Wij denken graag met uw evenement mee zodat u er een geslaagd event van kan maken. Heeft u dus een vraag over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken. Onze klantenservice staat voor u klaar! Hiernaast zijn wij voor storingen uiteraard 24/7 bereikbaar.

Verhuur voor en door professionals!