Grondverzet

Shovels

Ben je op zoek naar een shovel voor een grondverzet klus? Shovels zijn veelzijdige machines die verschillende voorzetstukken kunnen dragen, zoals een dichte bak, puinbak, lepels, stenenklem of veegbezem. Hierdoor is een shovel toepasbaar in de bouw, waar die bijvoorbeeld wordt gebruikt om pallets te verplaatsen. Maar ook op evenemententerrein zijn shovels inzetbaar om het terrein schoon te maken of toiletunits te verplaatsen. Bij 123 Machineverhuur bieden we diverse shovels te huur aan. Wij hebben voor elke klus het juiste gereedschap!
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Grondverzet » Shovels

Ons aanbod shovel

Bedenk van tevoren goed welke shovel je precies nodig hebt. Moet je bijvoorbeeld bij krappe ruimtes komen? Is wendbaarheid belangrijk? Kies dan voor een compacte shovel, ideaal voor krappe ruimtes. Let ook op hefvermogen, gewicht, breedte en hoogte. Vooral als je de shovel in smalle of drukke gebieden nodig hebt. We bieden verschillende soorten shovels aan, die we hieronder nader toelichten.

Minishovels

Onze minishovels zijn compacte, kleine shovels die geschikt zijn voor taken waar beperkte ruimte beschikbaar is. Ze kunnen gemakkelijk manoeuvreren en zijn ideaal voor projecten met beperkte toegang.

Knipmopsen

Knipmopsen zijn veelzijdige shovels met knikbesturing. Deze machines zijn perfect voor het uitvoeren van uiteenlopende taken, van grondverzet tot materiaalverplaatsing. Ze zijn ontworpen om efficiënt en nauwkeurig te werken, zelfs in lastige omstandigheden.

Elektrische knipmopsen

Onze elektrische knipmopsen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze bieden dezelfde veelzijdigheid als traditionele knipmopsen, maar met het voordeel van elektrische aandrijving. Dat resulteert in verminderde geluids- en emissieniveaus.

Bobcat shovels

De Bobcat shovels zijn krachtige machines die uitblinken in grondverzet en zware ladingen. Ze zijn ontworpen om robuustheid te combineren met precisie, waardoor ze ideaal zijn voor veeleisende taken.

Een shovel huren bij 123 Machineverhuur

Voor het huren van een shovel of ander grondverzet apparatuur ben je bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Het huren van een shovel is eenvoudig: voeg de gewenste shovel toe aan je winkelwagen, selecteer de gewenste huurdatum en bevestig je reservering. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestiging of de shovel beschikbaar is.

Hulp nodig bij het huren een shovel?

Heb je nog vragen over het huren van een shovel of ben je er nog niet helemaal over uit welke past bij jouw klus? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel ons op 0800 - 53 53 123 of stuur een mail naar info@123machineverhuur.nl. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen. Onze specialisten nemen dan contact met je op en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Samen maken wij van jouw klus een succes!

FAQ's

Wat is een shovel?

 

Een shovel, ook wel een knikshovel of kniklader genoemd, is een grondverzetmachine die met name bekend staat vanwege zijn inzet bij stratenmakers en in de grondverzet. Maar ook in de agrarische sector wordt een shovel veel gebruikt. Aan de shovel kunnen diverse aanbouwdelen, zoals een dichte grondbak, tegelriek, palletvorken of een veegbezem gekoppeld worden.

Waar gebruik je een shovel voor?

 

Shovels worden ingezet voor diverse taken, waaronder grond- en puinverzet, het oppakken en verplaatsen van tegels, sneeuwruimen, laden van pallets en andere ladingen, opruimen en het vegen van grote oppervlakten.

Welk rijbewijs heb je nodig om op een shovel te rijden?

 

Op eigen terrein is een rijbewijs niet verplicht. Ga je met een shovel de openbare weg op? Dan is een T-rijbewijs verplicht.

Wat kost het huren van een shovel?

 

Bij 123 Machineverhuur variëren de huurprijzen van shovels van € 145,- tot € 275,- per dag. Voor een week huur liggen de kosten tussen € 475,- en € 950,-.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!