Grondverzet

Shovels

Bent u op zoek naar een shovel voor een grondverzet klus? Een shovel is eigenlijk een echte alleskunner. Aan een shovel kunnen namelijk verschillende voorzetstukken bevestigd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dichte bak, puinbak, lepels, een stenenklem of een veegbezem. Door deze verschillende voorzetstukken is een shovel toepasbaar in de bouw om bijvoorbeeld pallets te verzetten, maar een shovel is ook inzetbaar op een evenemententerrein om het terrein weer schoon te krijgen of om toiletunits te verplaatsen. Wilt u een shovel huren? Bekijk hieronder ons aanbod shovels en vindt een geschikte shovel om te huren voor uw klus.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Grondverzet » Shovels

Aanbod shovels

Of u een shovel wilt huren voor in de bouw of voor werkzaamheden van een evenement, is nog wel een redelijk verschil. Bedenk daarom van tevoren goed waar u de shovel precies voor nodig heeft. Moet u bijvoorbeeld bij krappe ruimtes kunnen komen met de shovel? Kies dan een smalle en compacte shovel waarmee u zonder problemen in deze ruimte kunt komen. Wanneer u een shovel gaat huren is het ook belangrijk om op de wendbaarheid van de shovel te letten. Zeker wanneer u deze nodig heeft voor smalle of drukke ruimtes. Andere criteria waar u goed op moet letten bij het huren van een shovel is het hefvermogen, het gewicht en de breedte en hoogte van de shovel. Bedenk goed wat u precies nodig heeft voor uw klus en selecteer de juiste shovel voor uw werkzaamheden. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Via onze klantenservice helpen wij u graag verder met het huren van de juiste shovel voor uw klus.

Een shovel huren bij 123 Machineverhuur

Voor het huren van een shovel of ander grondverzet apparatuur ben u bij ons dus aan het juiste adres. Voor iedere klus hebben wij een geschikte shovel in ons aanbod. Het huren van een shovel bij ons is een eenvoudig proces. Voeg de gewenste shovel toe aan uw winkelwagen en reserveer deze. Geef aan op welke data u de shovel wilt huren en bevestig de reservering. Wanneer wij uw reservering binnen hebben gekregen gaan wij voor u aan de slag. Zo controleren wij zo snel mogelijk of de desbetreffende shovel beschikbaar is in de door u opgegeven periode. Binnen 24 uur krijgt u hier vervolgens bericht over. Hierna ontvangt u een bevestiging van uw reservering. In dat geval is de gewenste shovel beschikbaar in de aangegeven periode. Is de shovel niet beschikbaar? Dan nemen wij contact met u op en stellen wij een andere oplossing voor. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en weten we telkens weer een gepaste oplossing aan te bieden. Wilt u de kans vergroten dat de shovel in de gewenste periode beschikbaar is? Reserveer dan zo snel mogelijk de shovel voor de desbetreffende periode. Hoe eerder u uw shovel reserveert, hoe kleiner de kans is dat iemand anders de shovel al voor deze periode heeft gereserveerd.

Hulp nodig bij het huren van een shovel?

Het proces van het huren van een shovel is bij 123 Machineverhuur dus erg simpel. Binnen een paar stappen heeft u de gewenste shovel al gereserveerd. Hoewel het huren van een shovel erg eenvoudig is, is het kiezen van de juiste shovel wellicht wel een uitdaging. Welke shovel past nu het beste bij uw klus? Als u hier niet uitkomt, is dit geen reden tot paniek. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Onze specialisten weten alles over de toepassingen van onze shovels en weten dus precies welke shovel het beste bij uw werkzaamheden past. U kunt ons niet alleen telefonisch bereiken, maar ook via de mail. Stuur ons gerust een mail op info@123machineverhuur.nl. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen om in contact te komen met onze specialisten. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw situatie. Een shovel huren was nog nooit zo makkelijk. Samen maken wij van uw klus een succes!

FAQ's

Wat is een shovel?

 

Een shovel, ook wel knikshovel, kniklader genoemd is een grondverzetmachine die met name bekend staat vanwege zijn inzet bij stratenmakers en in de grondverzet, maar bijvoorbeeld ook in de agrarische sector gebruikt wordt. Aan de shovel kunnen diverse aanbouwdelen, zoals een dichte grondbak, tegelriek, palletvorken of een veegbezem gekoppeld worden.

Waar gebruik je een shovel voor?

 

Afhankelijk van het aangekoppelde aanbouwdeel: voor bijvoorbeeld het verzetten van grond en puin, het losmaken en opscheppen van tegels, het sneeuwschuiven, het verzetten van pallets en overige ladingen, het uitmesten , het oppakken van gras takken en hout en het vegen van grote straatoppervlakten

Is het mogelijk om de huurperiode te wijzigen?

 

Voordat u de machine van uw voorkeur in uw bezit heeft is dit wel mogelijk, maar wacht de bevestiging orderbevestiging wel eerst af voordat u dit aanvraagt. Tijdens de huur kunt u contact opnemen met de vestiging waar u de machine geleend heeft. Zij zullen u verder helpen.

Hoe vaak worden de machines onderworpen aan tests?

 

Elke keer als een machine terugkomt van verhuur, bekijken we of het gehuurde product naar behoren functioneert en of ze voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Daarnaast voeren wij een jaarlijkse keuring uit.

Zijn er bepaalde veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van apparaten?

 

Ja, diverse machines zijn voorzien van veiligheidsvoorschriften. De huurder dient te allen tijde de preventieve maatregelen en andere aanwijzingen te volgen die beschreven zijn in de bijgevoegde productiehandleiding.

Verhuur voor en door professionals!