Verreikers & heftrucks

Heftrucks

Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche. Bent u op zoek naar te huren heftrucks? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Om uw materialen gemakkelijk te vervoeren van A naar B vindt u binnen ons aanbod diverse varianten van de heftruck. Hierdoor is er voor al uw projecten een geschikte heftruck te vinden. Of het nu gaat om een heftruck binnen een magazijn of op de bouwplaats, u vindt het binnen ons aanbod. Bekijk ons volledige aanbod hierbeneden en huur gemakkelijk een heftruck online.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Verreikers & heftrucks » Heftrucks

Ons aanbod heftrucks

Zoals hierboven al even kort benoemd vindt u diverse varianten van de heftruck binnen ons aanbod. Zo vindt u bijvoorbeeld een heftruck accu, maar ook een Manitou heftruck voor ruwe terreinen op onze website. De diverse heftrucks beschikken over verschillende hefvermogens. Het is dus belangrijk om te weten waar en waarvoor u de heftruck gaat inzetten. Bent u op zoek voor een heftruck in een magazijn? De heftruck accu 1,5 ton is de meest compacte heftruck voor krappe ruimtes. Zoekt u een heftruck die met het grootste gemak de meeste dingen kan tillen, dan is de heftruck accu 3.0 ton de beste keuze. Werkt u op bouwplaatsen en wilt u materiaal van A naar B verplaatsen maar moet u daarbij over slecht begaanbaar terrein, dan biedt de Manitou heftruck voor u een uitkomst. Voor verschillende situaties zijn dus andere heftrucks het meest geschikt. Bekijk ons volledige aanbod op deze pagina en vind ook een geschikte variant voor uw situatie!

Passend advies

Wanneer u niet zeker weet welke heftruck u nodig heeft voor de desbetreffende klus, kunnen wij u natuurlijk helpen bij het maken van de juiste keuze. Voor elke klus geven wij graag een passend advies. Bent u op zoek naar een specifiek product? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, zodat wij u in één oogopslag het juiste product kunnen tonen. De gewenste heftruck huurt u hierna gemakkelijk online. Met onze vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

Heftruck breder inzetten

Wilt u naast het verplaatsen van materiaal de heftruck breder in kunnen zetten? Op onze website vindt u ook verschillende accessoires die u kunt gebruiken in combinatie met de heftruck. In combinatie met diverse accessoires is de heftruck voor nog meer werkzaamheden in te zetten. Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk mee met de geschikte heftruck. Bij deze accessoires kunt u bijvoorbeeld denken aan een jib-mast, waarmee u uw heftruck als hijsmechanisme kunt gebruiken. Ook een kantelbak en verlenglepels zijn accessoires die u voor de heftruck kunt huren. Dit is ideaal om optimaal gebruik te kunnen maken van uw gehuurde heftruck.

Online een heftruck huren

Heeft u een geschikte heftruck gevonden binnen het aanbod van 123 Machineverhuur? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats de gewenste heftruck in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wij controleren vervolgens of de heftruck op de aangegeven data beschikbaar is. Binnen 24 uur krijgt u hier een definitieve bevestiging van. Let er wel op dat u er pas na deze bevestiging zeker van bent dat de desbetreffende heftruck beschikbaar is in de door u opgegeven periode. Wanneer dit niet het geval is nemen wij contact met u op en bekijken wij de overige mogelijkheden.

Contact

Twijfelt u over welke heftruck in uw situatie het beste te gebruiken is? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de machines en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel of app naar 0800 - 5353123 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op. Samen maken wij van uw klus een groot succes!

FAQ's

Is het noodzakelijk om een heftruck certificaat te hebben voor de huur?

Nee, een heftruck certificaat is niet verplicht. In de Arbowet staat echter wel dat aantoonbaar moet zijn dat de werknemer geschoold moet zijn om te werken met de heftruck.

Wat is het laadgewicht van een heftruck?

Onze heftrucks hebben een maximale capaciteit van 1500 kg tot 5000 kg.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!