Hoogwerkers

Wanneer u binnenkort op hoogte moet werken, is een hoogwerker echt onmisbaar. Voor iedere klus in de hoogte komt een hoogwerker huren goed van pas. De hoogwerker moet echter wel beschikken over hoogwaardige kwaliteit, want veiligheid is (zeker in de hoogte) erg belangrijk. Bij 123 Machineverhuur bent u verzekerd van veiligheid dankzij onze hoogwerkers van topkwaliteit. Bent u op zoek naar een hoogwerker voor een aantal dagen of weken? Bekijk hieronder ons aanbod hoogwerkers en huur een van onze hoogwerkers.

Verschillende hoogwerkers om te huren

Welke klus u ook moet uitvoeren, wanneer het een klus in de hoogte is kan een hoogwerker echt niet ontbreken. Het huren van een hoogwerker kan een echte oplossing voor u bieden wanneer u wél een hoogwerker nodig heeft, maar deze niet wilt aanschaffen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij particulieren of wanneer u als bedrijf niet regelmatig klussen in de hoogte krijgt. Wij bieden verschillende hoogwerkers aan waaronder aanhangwagen hoogwerkers, autohoogwerkers, diverse knikarm hoogwerkers, schaarhoogwerkers en natuurlijk diverse accessoires voor de verschillende hoogwerkers waarmee u uw veiligheid kunt vergroten. Bij ons kunt u niet alleen zakelijk huren, ook kunt u een hoogwerker huren als particulier. Voor iedere klus is een hoogwerkers uit ons assortiment dus geschikt. Bij iedere hoogwerker geven wij de desbetreffende specificaties aan. Bedenk van tevoren goed wat voor eisen u aan uw hoogwerker stelt en vind de hoogwerker die aan deze eisen voldoet. Deze hoogwerker kunt u vervolgens gemakkelijk via onze website huren. Bent u benieuwd wat de prijs is van een hoogwerker huren? De kosten zijn per dag of per week bij iedere hoogwerker aangegeven. Zo weet u direct wat het kostenplaatje van de diverse hoogwerkers zijn.

Ons aanbod

Bent u bezig met de organisatie van een evenement of heeft u een hoogwerker nodig voor de bouw? Dan is de kans groot dat u niet alleen een hoogwerker nodig heeft, maar ook nog ander materiaal. Bij 123 Machineverhuur hebben wij een uitgebreid aanbod gereedschappen en machines die u nodig kunt hebben voor uw klus. Zo vindt u niet alleen hoogwerkers op onze website, maar ook ontelbaar veel gereedschap. Van gereedschap voor beton- en metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. In ons aanbod vindt u het allemaal. Onze specialisten hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het bevoorraden van diverse projecten. Denk hierbij aan projecten in de bouw, maar ook projecten in de GWW, industrie en evenementen. Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit, u kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden. Bent u een particulier? Dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Wij huren zowel aan de professional als aan de particulier. Bekijk ons aanbod te huren gereedschappen en machines en huur al uw benodigdheden op één plek. Net zo makkelijk!

Hoogwerkers huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u een hoogwerker huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel grote als kleine hoogwerkers huren. Maar ook om een hoogwerker op aanhanger te huren bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden veel diverse hoogwerkers aan waardoor er altijd wel een geschikte hoogwerker te huur is voor uw klus. Heeft u de geschikte hoogwerker voor u al gevonden? Plaats dan eenvoudig online uw bestelling en vul uw gegevens in. Vervolgens gaan wij met uw order aan de slag en controleren wij de beschikbaarheid van de desbetreffende hoogwerkers. Binnen 24 uur krijgt u hier reactie van ons op. Wanneer de hoogwerker beschikbaar is in de door u gekozen periode, krijgt van ons een bevestiging. Wanneer dit niet het geval is, komen wij met een ander voorstel voor uw klus. Twijfelt u nog tussen een paar hoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten weten alles over onze hoogwerkers en voorzien u graag van persoonlijk advies. Wij zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of het contactformulier op onze website. Een hoogwerker huren met bijbehorende benodigdheden was nog nooit zo makkelijk.

FAQ's

Hoeveel kost het om een hoogwerker te huren?

Dat is sterk afhankelijk van het doel waarvoor u de hoogwerker nodig heeft en daarmee het type hoogwerker. Onze goedkoopste (schaar)hoogwerker huurt u al huren vanaf €100,- per dag en €205,- per week.

Heb ik een certificaat nodig om gebruik te maken van hoogwerkers?

Een certificaat is niet verplicht. Echter verplicht de Arbowet dat de bediener van een hoogwerker voldoende opleiding heeft genoten en kennis van de machine en de veiligheid heeft. 1.2.3 Machineverhuur kan voorzien in een cursus “veilig werken met hoogwerkers”.

Waar kun je een hoogwerker voor gebruiken?

Voor zowel in-als uitpandige werkzaamheden op hoogte en of werkzaamheden op een te overbruggen afstand waarbij je veelal van locatie wisselt.

Ik wil een specifiek product huren, maar ik kan het zelf niet ophalen. Hebben jullie ook een haal- en brengservice?

Jazeker hebben we die. Geïnteresseerd in deze dienstverlening? Voor de mogelijkheden zie onze transport service pagina.

Wat zijn de kosten van het halen en brengen?

De kosten zijn geheel afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt en het gewicht van de op te halen machine. 123 Machineverhuur heeft een speciale tarievenkaart opgesteld waarin u op overzichtelijke wijze kunt zien hoe duur transport is.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik mijn reservering plaatsen?

Via het reserveringsformulier vragen wij u tenminste 1 dag van tevoren te reserveren (i.v.m. de streeftijd van 1 werkdag om een orderbevestiging af te geven). Wilt u vandaag nog iets reserveren? Dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met de betreffende vestigiging.

Wat moet ik meenemen naar 123 Machineverhuur als ik een item leen?

Wij vragen om een legitimatie en een waarborgsom per pin. (*De totaalprijs op de eindfactuur wordt verrekend met de betaalde waarborgsom. Het restantbedrag wordt middels retourpinnen teruggestort.)

Verhuur voor en door professionals!