Hoogwerkers

Hoogwerkers zijn onmisbare machines als u binnenkort een klus op hoogte moet verrichten. Hoogwerkers zijn namelijk standaard uitgerust met een laadbak, die u omhoog en omlaag begeleidt van de plek waar de taak voltooid dient te worden. Om veilig en efficiënt te werken met hoogwerkers, dienen ze te voldoen aan strenge kwaliteitseisen om veiligheid op hoogte te garanderen.

Bij 123 Machineverhuur bent u verzekerd van veiligheid dankzij onze machines van topkwaliteit. Bent u op zoek naar hoogwerkers voor een aantal dagen of weken? Bekijk hieronder ons aanbod en huur de subvariant die het beste aansluit op uw wensen.

Hoogwerker huren

Bereidt u zich online voor om een hoogwerker te huren? Zoek dan niet verder en plaats een reservering bij 123 Machineverhuur. Ons proces bij een hoogwerker huren is dusdanig vereenvoudigd, dat u maar enkele stappen hoeft te doorlopen om uw boeking te voltooien. In onze winkelwagen maakt u eenvoudig kenbaar bij welke vestiging u de desgewenste hoogwerker wilt ophalen en voor welke periode u dat wilt doen. U kunt zelfs gebruikmaken van onze ophaaldienst, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Het huren van een hoogwerken heeft tevens als voordeel dat u geen torenhoge aanschafkosten heeft, want een eigen hoogwerker kan al gauw tot in de (tien)duizenden euro’s lopen. Dit is dan ook met name handig als u particulier bent of wanneer u als bedrijf maar weinig klussen op hoogte krijgt toegewezen.

Verschillende hoogwerkers van 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur biedt verschillende hoogwerkers aan, waarmee we u de nodige keuzevrijheid verschaffen als u bij ons aanklopt als verhuurpartij. Inzichtelijk hebben we deze hoogwerkers hierboven gemaakt door middel van afbeeldingen, maar met onderstaande opsomming geven we u meer uitleg over elke afzonderlijke optie:

  • Aanhanger hoogwerker: De naam zegt eigenlijk alles, want de aanhanger hoogwerker is gemakkelijk te vervoeren achter uw auto. De arm van dit type is uitschuifbaar en kan 12 tot 21 meter aan hoogtes bereiken.
  • Auto hoogwerker: De auto hoogwerker is nog gemakkelijker qua transport dan de vorige, want in deze rijdt u zo weg naar uw klus. Dit type is vooral heel handig als u last-minute moet vertrekken, want er is maar weinig voorbereiding voor nodig om weg te gaan.
  • Knikarmhoogwerker: De knikarmhoogwerker is een geliefd hulpmiddel onder glazenwassers en bedrijven die werkzaamheden moeten verrichten aan hoge kantoorpanden, want met een capaciteit van (soms wel) 40 meter, zijn er maar weinig werkers die hoger reiken kunnen dan dit exemplaar.
  • Masthoogwerker: Qua uiterlijk is de masthoogwerker wat anders dan de voorgaande opties. De masthoogwerker is namelijk erg klein en daardoor minder lomp. Let er wel op dat deze maar tot 10 meter kan reiken.
  • Schaarhoogwerker: De schaarhoogwerker vouwt in elkaar als een schaar, waar deze hoogwerker dan ook zijn naam aan dankt. Bij ons beschikbaar als 4WD-, rups- of accuvariant.
  • Spinhoogwerker: De spinhoogwerker worden veel gebruikt door schilderbedrijven, maar zijn ook een geliefd object onder mensen die graag in de tuin werken. De spinhoogwerker bereikt met gemak 20 meter hoogte!
  • Telescoophoogwerker: ‘The sky is the limit’ bij de telescoophoogwerker, want deze reikt nog nét wat verder dan de knikarmhoogwerker. De grootste variant binnen deze categorie tikt namelijk bijna de 60 meter aan, een bijzonder groot aantal.

Hoogwerker kosten

Bent u benieuwd naar de hoogwerker kosten bij huren? De kosten zijn per dag of per week bij iedere hoogwerker aangegeven. Zo weet u direct wat het kostenplaatje van de diverse hoogwerkers zijn!

Bij ons kunt u niet alleen zakelijk huren, ook kunt u een hoogwerker huren als particulier. Voor iedere klus is een hoogwerkers uit ons assortiment dus geschikt. Bij iedere hoogwerker geven wij de desbetreffende specificaties aan. Bedenk van tevoren goed wat voor eisen u aan uw hoogwerker stelt en vind de hoogwerker die aan deze eisen voldoet. Deze hoogwerker kunt u vervolgens gemakkelijk via onze website huren.

Hoogwerker bij 123 Machineverhuur

Wilt u een hoogwerker huren? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. U kunt bij ons zowel grote als kleine hoogwerkers huren. Maar ook om een hoogwerker op aanhanger te huren bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden veel diverse hoogwerkers aan waardoor er altijd wel een geschikte hoogwerker te huur is voor uw klus. Heeft u de geschikte hoogwerker voor u al gevonden? Plaats dan eenvoudig online uw bestelling en vul uw gegevens in. Vervolgens gaan wij met uw order aan de slag en controleren wij de beschikbaarheid van de desbetreffende hoogwerkers. Binnen 24 uur krijgt u hier reactie van ons op.

Wanneer de hoogwerker beschikbaar is in de door u gekozen periode, krijgt van ons een bevestiging. Wanneer dit niet het geval is, komen wij met een ander voorstel voor uw klus. Twijfelt u nog tussen een paar hoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten weten alles over onze hoogwerkers en voorzien u graag van persoonlijk advies. Wij zijn niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of het contactformulier op onze website. Een hoogwerker huren met bijbehorende benodigdheden was nog nooit zo makkelijk.

FAQ's

Wat is een hoogwerker?

 

Een hoogwerker is een apparaat dat wordt gebruikt om mensen of goederen op hoogtes te tillen. Het bestaat uit een platform of een mand die aan een mast is bevestigd en wordt bediend door hydraulica of elektriciteit. Hoogwerkers worden vaak gebruikt in de bouw, de schoonmaaksector en voor onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en bomen.

 

Er zijn verschillende soorten hoogwerkers, zoals schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, kniktelescoophoogwerkers en spinhoogwerkers. Elk type heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van de toepassing waarvoor het wordt gebruikt.

Hoe werkt een hoogwerker?

 

Een hoogwerker werkt door middel van hydraulica of elektriciteit.

Om een hoogwerker te bedienen, moet de operator eerst op het platform stappen en de bedieningshendels gebruiken om de gewenste hoogte en positie in te stellen. Eenmaal ingesteld, kan het platform omhoog of omlaag worden bewogen en kan de operator werken op de gewenste hoogte.

Bij sommige modellen wordt de hoogte en positie van het platform aangepast door middel van een voetpedaal of een joystick, terwijl bij andere modellen de bediening wordt uitgevoerd via een paneel op het platform.

Wat kost een hoogwerker huren?

 

De kosten voor het huren van een hoogwerker kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het type hoogwerker.

 

Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor het huren van een hoogwerker variëren van enkele honderden tot duizenden euro's per week, afhankelijk van het type hoogwerker en de huurperiode.

Hoe lang is een hoogwerker certificaat geldig?

 

Het certificaat voor het bedienen van een hoogwerker is meestal geldig voor een periode van vijf jaar. Na deze periode moet het certificaat opnieuw worden verlengd door middel van een herhalingscursus.

Het is belangrijk om op te merken dat de exacte geldigheidsduur van het certificaat kan variëren afhankelijk van het type certificaat en de regelgeving in jouw specifieke regio of land. Controleer altijd de geldigheidsduur van het certificaat bij de uitgevende instantie of de lokale autoriteiten.

 

Het is van cruciaal belang om te zorgen voor een up-to-date certificaat om ervoor te zorgen dat je voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en wettelijke vereisten voor het bedienen van een hoogwerker. Als je certificaat verlopen is, mag je niet langer een hoogwerker bedienen totdat het certificaat vernieuwd is.

Het vernieuwen van uw certificaat omvat meestal een herhalingscursus waarin je wordt bijgeschoold over veiligheidsprocedures en technieken voor het bedienen van een hoogwerker. Zorg ervoor dat je de nodige stappen onderneemt om het certificaat op tijd te vernieuwen om ervoor te zorgen dat je het werk veilig en legaal kunt voortzetten.

Wanneer hoogwerker certificaat nodig?

 

Een hoogwerker certificaat heb je nodig wanneer je een hoogwerker bedient als onderdeel van je werk. 

Het certificaat is vereist omdat het bedienen van een hoogwerker risico's met zich meebrengt en het belangrijk is om jouw veiligheid en die van anderen te waarborgen. Door middel van een hoogwerker certificaat kan worden aangetoond dat jij bekwaam bent in het veilig bedienen van een hoogwerker en op de hoogte bent van alle veiligheidsvoorschriften en wettelijke vereisten.

 

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!