Elektrotechniek

Lichtmasten

Bent u al vroeg in de ochtend aan het werk op het bouwterrein of organiseert u een evenement dat tot in de late uurtjes door gaat? Dan is het wel zo prettig om ervoor te zorgen dat het terrein goed verlicht is. Zo kunt u goed zien wat u precies aan het doen bent. Om het desbetreffende terrein goed te verlichten vindt u bij 123 Machineverhuur diverse lichtmasten in het assortiment. Deze kunt u gemakkelijk online huren via onze website. Bekijk ons volledige aanbod hieronder en huur de gewenste lichtmast nu online.

Lichtmast huren

Afhankelijk van uw klus of evenement vindt u bij 123 Machineverhuur diverse lichtmasten. Als u 's nachts aan het werk bent wilt u natuurlijk wel graag dat uw werkplek voldoende verlicht wordt. Om voor voldoende verlichting te zorgen kunt u eenvoudig gebruik maken van één van onze mobiele lichtmasten. Gebouwd op een aanhangwagen onderstel is de lichtmast eenvoudig achter uw eigen voertuig te vervoeren. Afhankelijk van het terrein zijn er verschillende lichtmasten geschikt voor uw klus. Bij de productomschrijving staat precies vermeld hoe groot het oppervlakte is dat de desbetreffende lichtmast kan verlichten. Hiernaast worden hier ook de overige specificaties van de lichtmast vermeld. Het is dus verstandig om de omschrijving van uw gewenste lichtmast goed door te nemen. Zo weet u precies wat u kan verwachten!

Huren per dag of per week

De gewenste lichtmast kunt u gemakkelijk huren via onze website. Heeft u een strakke planning met betrekking tot de bouw of uw evenement? Dan is het verstandig om ruim van tevoren een periode aan te geven wanneer u de lichtmast precies wilt huren. De prijzen voor de lichtmast staan aangegeven per dag of per week. Het kan natuurlijk zo zijn dat u de lichtmast maar één avond wil gebruiken op uw evenement, maar het is ook mogelijk om de lichtmast voor een langere periode te huren. De verhuur voor zowel een korte als lange periode is voor ons geen probleem.

Verhuur lichtmasten

Wanneer u een geschikte lichtmast heeft gevonden die voldoet aan uw eisen, kunt u deze gemakkelijk reserveren via onze website. Plaats de lichtmast in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, te doen. Wacht dus uw bevestiging even af en u bent zeker van een lichtmast op de dagen dat u deze nodig heeft. Wij houden u gedurende uw reservering goed op de hoogte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Al uw benodigdheden

Heeft u een lichtmast nodig, omdat u de werkplaats goed wil verlichten tijdens bouwwerkzaamheden? Huur dan naast een lichtmast ook al uw andere benodigdheden bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u namelijk ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. Zowel professional als particulier kan bij ons terecht voor de complete huurvraag. Wij hebben verschillende vestigingen door heel het land, dus wij zijn altijd bij u in de buurt. Bekijk dus gerust ook eens onze andere te huren gereedschappen en machines!

Passend advies over een lichtmast huren

Wilt u een lichtmast huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag goed over onze producten. Heeft u daarom nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ons bellen op het gratis telefoonnummer 0800 - 5353123. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte lichtmast voor het verlichten van uw werkzaamheden. Wij begrijpen wij dat het selecteren van de meest geschikte lichtmast best lastig kan zijn. Vooral wanneer u nog niet zoveel ervaring heeft met dit apparaat. Onze specialisten voorzien u daarom graag van een persoonlijk advies. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het maken van de juiste keuze met betrekking tot ons aanbod lichtmasten. Voor meer informatie over 123 Machineverhuur verwijzen wij u ook graag door naar onze nieuwsbrief. Wanneer u zich hiervoor inschrijft, blijft u altijd op de hoogte van ons aanbod en de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dus zeker interessant wanneer u werkzaam bent in een sector waarbij u wel eens nieuwe elektrotechniek of andere apparatuur moet huren.

FAQ's

Wat kost het huren van lichtmasten?

 

Dat kan al vanaf €85,- per dag tot €85,- per week.

Wanneer leen ik lichtmasten?

 

Wanneer u 's nachts of in de winterperiode aan het werk bent op een locatie die onvoldoende verlicht is.

Hoeveel vestigingen heeft 123 Machineverhuur?

 

Voordat u de machine van uw voorkeur in uw bezit heeft is dit wel mogelijk, maar wacht de bevestiging orderbevestiging wel eerst af voordat u dit aanvraagt. Tijdens de huur kunt u contact opnemen met de vestiging waar u de machine geleend heeft. Zij zullen u verder helpen.

Is het mogelijk om de huurperiode te wijzigen?

 

Voordat u de machine van uw voorkeur in uw bezit heeft is dit wel mogelijk, maar wacht de bevestiging orderbevestiging wel eerst af voordat u dit aanvraagt. Tijdens de huur kunt u contact opnemen met de vestiging waar u de machine geleend heeft. Zij zullen u verder helpen.

Ik heb een machine/apparaat bij een bepaalde vestiging gehuurd. Kan ik hem terugbrengen op een andere locatie?

 

Dat is afhankelijk van de situatie. Neem contact op met de betreffende vestiging.

Wat moet ik meenemen naar 123 Machineverhuur als ik een item leen?

 

Wij vragen om een legitimatie en een waarborgsom per pin. (*De totaalprijs op de eindfactuur wordt verrekend met de betaalde waarborgsom. Het restantbedrag wordt middels retourpinnen teruggestort.)

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!