Wegenbouw

Trilplaten

Bent u werkzaam in de wegenbouw en heeft u daarvoor een trilplaat nodig? Een trilplaat wordt vooral gebruikt om een dichtere pakking van een mengsel te krijgen. Een trilplaat is een grondverdichtingsmachine dat valt onder de categorie wegenbouwmachines. Dit wil zeggen dat al het lucht uit de vloeistof wordt gehaald om zo een grotere dichtheid te creëren en luchtbelinsluiting te voorkomen. De trilplaat is hier uitermate geschikt voor. De trilplaat wordt door een motor aangedreven. Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres voor trilplaten. Bekijk ons aanbod op deze pagina en huur gemakkelijk een trilplaat online.

Trilplaten met slagkracht huren

Bij de aanleg van een weg is het erg belangrijk dat de tegels niet verzakken. Om dit te allen tijde te voorkomen is het gebruik van een trilplaat erg belangrijk. De ondergrond wordt een compact stuk zonder luchtbelinsluiting, waardoor dit ook niet kan gebeuren. In ons assortiment vindt u verschillende trilplaten die u bij ons kunt huren. Daarbij maken wij onderscheid tussen trilplaten benzine en trilplaten diesel. Wij bieden u de trilplaat slagkracht 15 of 19 kN. benzine en de trilplaat slagkracht 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. diesel. Let daarbij op wat u precies wilt verdichten en welk materiaal u wilt aftrillen. Aan de hand daarvan kunt u de juiste trilplaat huren.

Trilplaten huren per dag of per week

De trilplaten kunt u huren via onze website. Heeft u een strakke planning met betrekking tot de wegenbouw? Kies dan ruim van tevoren wanneer u de trilplaat wilt huren. De prijzen voor de trilplaat staan aangegeven per dag of per week, dus selecteer het juiste aantal dagen.

Verhuur van trilplaten

Wanneer u een trilplaat heeft gevonden die voldoet aan uw eisen, kunt u dit gemakkelijk reserveren via onze website. Plaats de trilplaat in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen één dag, te doen. Wacht dus even uw bevestiging af en u bent zeker van een trilplaat op de dagen dat u deze nodig heeft. Wij houden u gedurende uw reservering goed op de hoogte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Overig aanbod

Heeft u een trilplaat nodig, omdat u een nieuwe klus heeft in de wegenbouw? Huur dan naast een trilplaat ook al uw andere benodigdheden bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u namelijk ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. U vindt het allemaal in ons assortiment. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professional als particulier kan bij ons terecht voor de complete huurvraag. Bekijk dus gerust ook eens onze andere te huren gereedschappen en machines!

Advies over trilplaten huren

Wilt u dus een trilplaat huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u ook graag te woord bij al uw vragen. U kunt ons daarom bellen op het gratis telefoonnummer 0800 - 5353123. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte trilplaat voor uw werkzaamheden. Het is namelijk wel fijn dat u het beste resultaat behaald met behulp van de trilplaat. Daarnaast begrijpen wij dat het selecteren van de juiste trilplaat best lastig kan zijn. Vooral wanneer u nog niet zoveel ervaring heeft met dit apparaat. Onze specialisten voorzien u dus graag van een persoonlijk advies. Dan bent u altijd verzekerd van het maken van de juiste keuze met betrekking tot ons aanbod trilplaten. Voor meer informatie over 123 Machineverhuur verwijzen wij u ook graag door naar onze nieuwsbrief. Wanneer u zicht hiervoor inschrijft, blijft u altijd op de hoogte van ons aanbod en de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dus zeker interessant wanneer u werkzaam bent in een sector waarbij u wel eens nieuw apparatuur moet huren.

Verhuur voor en door professionals!