Wegenbouw

Trilplaten

Bent u werkzaam in de wegenbouw en dient u een dichtere pakking van een mengsel te krijgen? Kom dan een trilplaat huren bij 123 Machineverhuur. Komt u een trilplaat huren, dan krijgt u een grondverdichtingsmachine tot uw beschikking die onder de categorie wegenbouwmachines geschaard kan worden. Een trilplaat huren vergemakkelijkt het verwijderen an de lucht uit de vloeistof, om zo een grotere dichtheid te creëren en luchtbelinsluiting te voorkomen. Het huren van een trilplaat is hier dus uitermate geschikt voor. Elke apparaat wordt door een motor aangedreven en in het assortiment van 123 Machineverhuur treft verschillende exemplaren die u op deze pagina bekijken kunt.

Trilplaten met slagkracht

Bij de aanleg van een weg is het erg belangrijk dat de tegels niet verzakken. Om dit te allen tijde te voorkomen is het belangrijk om trilplaten met slagkracht te gebruiken. De ondergrond wordt een stuk compacter zonder luchtbelinsluiting, waardoor dit niet zomaar gebeurt. In ons assortiment treft u verschillende trilplaten die u bij ons huren kunt. 123 Machineverhuur maakt hierbij onderscheid tussen trilplaten die op benzine lopen en trilplaten die op diesel werken.

Komt u een trilplaat huren bij 123 Machineverhuur, dan bieden wij u benzine exemplaren met een slagkracht van 15 of 19 kN en dieselopties met een slagkracht van 16, 25, 30, 60, 65 of 100 kN. Let daarbij op wat u precies wilt verdichten en welk materiaal u wilt aftrillen. Aan de hand daarvan kunt u de juiste trilplaat huren!

Trilmachine huren per dag

De trilmachine kunt u huren via onze website. Heeft u een strakke planning met betrekking tot de wegenbouw? Kies dan ruim van tevoren wanneer u de trilplaat huren wilt. De prijzen voor de te huren trilmachine staan aangegeven per dag of per week, dus selecteer het juiste aantal dagen.

Verhuur trilplaat

De verhuur van iedere trilplaat is gemakkelijk te realiseren dankzij ons handige reserveringssysteem. Plaats de te huren trilplaat in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven ernaar om dit zo snel mogelijk en altijd binnen één dag te doen. Wacht dus even uw bevestiging af en u bent zeker van de verhuur van een trilplaat op de dagen dat u deze nodig heeft. Wij houden u gedurende uw reservering goed op de hoogte. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent!

Overig aanbod

Wit u een trilplaat huren, omdat u een nieuwe klus heeft in de wegenbouw? Huur dan naast een trilplaat ook al uw andere benodigdheden bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u namelijk ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. U vindt het allemaal in ons assortiment.

Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professional als particulier kan bij ons terecht voor de complete huurvraag. Bekijk dus gerust ook eens onze andere te huren gereedschappen en machines!

Advies over trilplaten huren

Overtuigd van het huren van een trilplaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u graag te woord bij al uw vragen, ook over ander wegenbouw apparatuur. U kunt ons daarom bellen op het gratis telefoonnummer 0800 - 5353123. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte trilplaat voor uw werkzaamheden. Het is namelijk wel fijn dat u het beste resultaat behaald met behulp van de trilplaat. Daarnaast begrijpen wij dat het selecteren van de juiste trilplaat best lastig kan zijn. Vooral wanneer u nog niet zoveel ervaring heeft met dit apparaat.

Onze specialisten voorzien u dus graag van een persoonlijk advies. Dan bent u altijd verzekerd van het maken van de juiste keuze met betrekking tot ons aanbod trilplaten. Voor meer informatie over 123 Machineverhuur verwijzen wij u ook graag door naar onze nieuwsbrief. Wanneer u zicht hiervoor inschrijft, blijft u altijd op de hoogte van ons aanbod en de nieuwste ontwikkelingen. Dit is dus zeker interessant wanneer u werkzaam bent in een sector waarbij u wel eens nieuw apparatuur zoals een trilplaat huren moet.

Verhuur voor en door professionals!