Het veranderende klimaat en daarmee het reduceren van onze uitstoot is een hot item. Wet- en regelgeving, maar ook opdrachtgevers vragen steeds vaker om klimaat-vriendelijkere oplossingen die minder tot geen uitstoot veroorzaken. 123 Machineverhuur kent deze ontwikkelingen en gaat met de tijd mee door uitsluitend te investeren in duurzame vestigingen en materieel van onze klanten.

Ruim 50% van onze vloot is verduurzaamd en heeft een schone diesel motor of het predikaat hybride/elektrisch. Als verhuurorganisatie willen we zorg dragen voor de maatschappelijke plicht om onze CO2-voetafdruk te verminderen.

Waarom duurzaam huren bij 123 Machineverhuur?

🔋 Breed aanbod aan elektrisch, emissieloos, hybride & Stage-V materieel zoals handgereedschappen, hoogwerkers, verlichting & wegenbouwmachines
⛽ Machines die afgetankt worden met het 90% schonere GTL diesel
🌱 Mogelijkheid tot aftanken met HVO 100 diesel (uit reststoffen plantenrijk)
▶️ Duurzame machines huren die niet op de lijst staan bij 123 Machineverhuur
☁️ Lage emissie-eisen door jonge verhuurvloot
🧑‍🔧 Goed opgeleide monteurs die materieel regelmatig inspecteren
🕹️ M2M-communicatie bij gros machines, waardoor deze op afstand te monitoren zijn
ℹ️ Real time informatie, waardoor 123 Machineverhuur kan anticiperen op eventuele storingen
🤝 Op maat gemaakte duurzame machines voor 123 Machineverhuur dankzij goede contacten met gerenommeerde merken
📍 Landelijke duurzame verhuurder & daardoor altijd bij jou in de buurt
🚚 De motoren van onze vrachtwagens voldoen daarbij aan de Euro 6 norm

Door te huren zet u een stap naar een duurzamer milieu. Dankzij de deeleconomie wordt uitstoot, welke vrijkomt bij de productie van materieel, bespaard maar kan het materieel ook efficiënter worden ingezet.
1.2.3. Machineverhuur beschikt daarbij over een jonge verhuurvloot waardoor ons materieel veelal aan de laatste emissie-eisen voldoet. Wij beschikken daarnaast over goed opgeleide monteurs welke regelmatig het materieel inspecteren en tijdig onderhoud plegen wat ten goede komt aan de kwaliteit en daarmee de efficiëntie van ons materieel.

Veel van de machines zijn daarnaast uitgerust met M2M communicatie, waardoor deze op afstand zijn te monitoren.
Door over real time informatie over de status en de inzet van de machine te beschikken kunnen wij anticiperen op eventuele storingen, uit te voeren onderhoud en kunnen wij onze klanten informeren over het gebruik van de machines.
Zo gebeurt het dat wij klanten adviseren om met een andere machine te werken omdat wij kunnen aflezen dat dit efficiënter is.

Mede doordat onze zustermaatschappijen importeur zijn van een aantal gerenommeerde merken weten wij de weg in machineland. Wij weten bij welke partijen wij terecht kunnen voor alle duurzame oplossingen. Wij staan zelfs in nauw verband met leveranciers die machines op maat voor ons maken.
Bent u op zoek naar een duurzaam product, maar vindt u het niet terug in ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan op zoek naar een oplossing!

Wij opereren landelijk en zijn daarmee altijd en overal in de buurt. Door ons te vestigen op strategische plekken en door ons steeds verder uit te breiden beperken wij de afstand die afgelegd moet worden voor het transport naar de (bouw)locatie.

De motoren van onze vrachtwagens voldoen daarbij aan de Euro 6 norm.

1.2.3. Machineverhuur beschikt over een breed scala aan duurzaam materieel. Elektrisch (Electric) emissieloos materieel, Hybride (Hybrid) materieel met minder uitstoot en Stage-V materieel dat voldoet aan de laatste emissienormen. Zo beschikken wij over duurzame handgereedschappen, hoogwerkers, stroomvoorzieningen, transportmiddelen, verlichting, verreikers en wegenbouwmachines.

Al onze machines worden standaard afgetankt met GTL-diesel. In vergelijking met de fossiele brandstof levert GTL een CO2e-reductie tot wel 90% op. GTL (Gas-To-Liquids) is een schonere diesel dan de conventionele diesel uit aardolie en is gemaakt van aardgas of flare gas.

Op aanvraag kunnen wij ook HVO 100 diesel leveren. Deze brandstof is volledig gemaakt van reststoffen uit het plantenrijk.

De kleinere motoren zoals de handgereedschappen worden afgetankt met Aspen: een alkylaatbenzine welke 99% schoner is voor het milieu.

1.2.3. Machineverhuur - GTL Fuel
1.2.3. Machineverhuur - HVO Fuel

Onze duurzame verhuur producten

Vindt u het tegenwoordig ook steeds belangrijker dat duurzame machines gebruikt worden? Bijvoorbeeld op de bouwplaats, in fabrieken en op het gebied van straatbouw. Wij van 123 Machineverhuur zijn het volkomen met u eens. Steeds vaker stellen opdrachtgevers de eis dat klimaatvriendelijke oplossingen op de bouw en in de industrie worden toegepast. Als dé partner voor het verhuren van duurzame machines en gereedschappen spelen wij op deze punten in. U hoeft de dure hulpmiddelen voor uw bouwproject namelijk niet zelf aan te schaffen, u deelt het , wat het huren duurzaam maakt!

Duurzaam aanbod bij 123 Machineverhuur

Binnen ons assortiment hebben wij een aantal duurzame machines en dit aanbod breiden wij dagelijks verder uit. Wij streven ernaar om in de nabije toekomst onze een groot deel van onze collectie uit duurzame machines te laten bestaan. Hoe we dat gaan doen? Innovatieve ontwikkelingen maken het steeds beter mogelijk om duurzame machines, zoals bijvoorbeeld elektrische of hybride machines en stage-V materieel in te zetten op de bouwplaats. Ook als transportmiddelen zijn deze duurzame opties goed inzetbaar.

Gebruik duurzame machines voor uw bouwproject

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een duurzaam milieu? Begin dan meteen door duurzame machines voor uw bouwproject te huren. Bij 123 Machineverhuur heeft u een brede keuze aan aanhangwagens, heftrucks, ladderliften, schaftwagen en nog meer voertuigen. Daarnaast hebben we een brede keuze aan duurzame gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan diamantboormachines, breekhamers, kettingzagen, schrobzaagmachines trilplaten enzovoort. Machines die u wellicht nodig heeft voor uw volgende bouwklus. Maar ook voor alle soorten sloopwerk biedt 123 Machineverhuur allerlei duurzame machines net als op het gebied van elektrotechniek.

Duurzame machines huren

Mocht u uw gewenste duurzame machine niet tussen ons brede aanbod vinden, dan heeft u altijd de mogelijkheid contact met ons op te nemen. Een van onze vakkundige specialisten zal u verder helpen en adviseren welke opties er voor u zijn. Wilt u meerdere duurzame machines huren vragen wij ook van tevoren even contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch via het nummer 0800-53 53 123 of per mail info@123machineverhuur.nl. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 07.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!