Grondverzet

Bobcat graafmachines

Heeft u een graafmachine nodig? Bijvoorbeeld voor een klus in uw tuin, op uw erf of in de bedrijfstuin. Of misschien moet u wel glasvezelkabels leggen of helpen met wegwerkzaamheden. In ieder geval kan een bobcat graafmachine een uitstekend hulpmiddel zijn voor deze klussen. Dit zijn kleinere graafmachines die zowel mobiel als gemakkelijk te vervoeren zijn. Bij 123 Machineverhuur bent u aan het juiste adres om een kleine graafmachine te huren, zowel een elektrische als een hybride variant. Op deze manier dragen wij graag een steentje bij aan het zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan. Bekijk hieronder ons aanbod graafmachines.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Grondverzet » Bobcat graafmachines

Graafmachine huren

De bobcat graafmachines worden ook wel minigraafmachines genoemd. Dit zijn namelijk kleinere graafmachines. De bobcat is stevig en dankzij het formaat eenvoudig te vervoeren. Vaak wordt dit type graafmachine zo gemaakt dat ze qua breedte precies op een aanhanger vervoerd kunnen worden. Wilt u een kleine graafmachine huren? Dan is een bobcat graafmachine de juiste keuze. Selecteer de geschikte bobcat graafmachine voor uw klus op de volgende criteria, die afhankelijk zijn van het soort werk dat u wilt uitvoeren met de bobcat:

  • De grootte van de machine
  • De bijgeleverde bakken
  • De brandstof/voeding
  • Zwaarte en kracht

Aanbod bobcat graafmachines

In ons aanbod graafmachines vindt u diverse typen van de bobcat graafmachines. Ieder type graafmachine heeft zijn eigen specificaties en dus ook eigen voor- en nadelen. Bedenk van tevoren goed wat u wenst voor een graafmachine en ga op zoek naar de graafmachine die over al uw eisen beschikt. De specificaties van iedere graafmachine vindt u door op de graafmachine te klikken. Hier vindt u gegevens als gewicht, breedte en brandstof type. Weet u na het lezen van de specificaties nog steeds niet welke graafmachine het beste bij uw klus past? Geen probleem. Neem in dat geval gerust contact met ons op. Onze specialisten weten alles over onze machines en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Bekijk ons aanbod

De kans is klein dat u enkel een graafmachine nodig hebt voor uw klus. Bij 123 Machineverhuur weten wij dat er veel meer komt kijken bij een opbouw van een evenement of in de bouw. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat wij alles in ons aanbod hebben opgenomen wat u nodig kunt hebben. Op onze website vindt u naar graafmachines ook ontelbaar veel gereedschappen. Van gereedschap voor beton- en metselwerk tot aan elektrotechniek en meetapparatuur: u vindt het allemaal in ons aanbod. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij een klus. Zo hebben wij ervaring met het bevoorraden van onder andere projecten in de bouw, GWW, industrie en verschillende evenementen. Bij 123 Machineverhuur kunt u met een gerust hart terecht voor uw benodigdheden. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en zorgen er dan ook voor dat al onze producten voldoen aan de veiligheidsnorm. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht voor de complete huurvraag. U huurt dus gemakkelijk al uw benodigdheden op één plek! Neem dus zeker een kijkje in de rest van ons aanbod gereedschappen en machines.

Graafmachine huren bij 123 Machineverhuur

De bobcat graafmachine huurt u gemakkelijk via onze site. U plaatst de gewenste variant in het winkelmandje. Vervolgens vult u de benodigde gegevens in en de periode van wanneer tot wanneer u de bobcat wilt huren. Wij checken of de bobcat dan beschikbaar is en of u de bobcat kunt huren. Zo ja, krijgt u daar een bevestiging van binnen 24 uur. Zo niet, dan nemen we contact met u op om alternatieven te bespreken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het zakelijk huren van graafmachines, ook kunt u bij ons een graafmachine huren als particulier. Heeft u nog verdere vragen over het huren van een van onze graafmachines? Onze professionals helpen u via de klantenservice graag verder en denken met u mee. Ook wanneer u nog twijfelt tussen een aantal graafmachines, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten voorzien u graag van advies indien gewenst.

Verhuur voor en door professionals!