Wegenbouw

Trilwalsen

Bent u op zoek naar wegenbouwmachines? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Op onze website vindt u allerlei verschillende gereedschappen en machines voor de bouw en voor bijvoorbeeld de evenementenbranche. Ook kunt u bij ons ook diverse wegenbouwmachines aanschaffen. Zo vindt u op deze pagina ons aanbod trilwalsen. Voor welk project u ook een trilwals nodig heeft, binnen ons aanbod vindt u een geschikte. Bekijk hieronder het aanbod en huur eenvoudig een trilwals online.

Divers aanbod trilwalsen

Zoals u hierboven ziet hebben wij een uitgebreid aanbod trilwalsen. Alle trilwalsen van 123 Machineverhuur zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij projecten in de wegenbouw. Door middel van een trilwals is het aanwalsen en aantrillen van asfalt of zand een fluitje van een cent. In ons aanbod vindt u diverse trilwalsen met allen hun eigen afmetingen, gewicht en slagkracht. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder project wel een geschikte trilwals in ons assortiment te vinden is. Wilt u meer informatie over een specifieke trilwals? Klik er dan op en bekijk vervolgens de specificaties van de desbetreffende trilwals. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Twijfelt u tussen twee trilwalsen en zou u hier graag persoonlijk advies over ontvangen? Geen probleem. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten weten alles over onze trilwalsen en zij helpen u graag verder.

Trilwals te huur bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur huurt u eenvoudig diverse soorten machines, waaronder trilwalsen. Heeft u uw oog op een van onze trilwalsen laten vallen en wilt u deze nu huren? Plaats de gewenste trilwals in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u de trilwals wilt huren. Wij checken of de trilwals op de aangegeven data beschikbaar is en binnen 24 uur krijgt u hier een bevestiging van. Let er wel op dat u er pas na deze bevestiging zeker van bent dat de desbetreffende trilwals beschikbaar is in de aangegeven periode. Wanneer dit niet het geval is nemen wij contact met u op en bekijken wij de overige mogelijkheden.

Alles wat u nodig heeft

Voor het opbouwen van een evenement of de bouw van een huis, heeft u meer nodig dan enkel een trilwals. Gelukkig kunt u eenvoudig alles wat u hiervoor nodig heeft huren bij 123 Machineverhuur. U vindt op onze website namelijk een uitgebreid aanbod met diverse machines en gereedschappen die u eenvoudig kunt huren. Onze specialisten hebben al jarenlang ervaring met het bevoorraden van diverse projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. Met de diverse producten die u bij ons huurt, kunt u dus met een gerust hart aan het werk, zo ook voor het huren van trilwalsen. Niet alleen als professional, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de complete huurvraag. Neem dus zeker een kijkje in de rest van ons assortiment.

Meer weten over het huren van trilwalsen?

Naast trilwalsen kunt u bij 123 Machineverhuur ook terecht voor het huren van ander divers wegenbouw apparatuur voor in de bouw of de evenementenbranche. Deze machines kunt u niet alleen zakelijk bij ons huren, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Heeft u nog vragen over een van onze trilwalsen of over het huren van een van onze machines? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij zijn niet alleen telefonisch bereikbaar via 0800-5353123, maar u kunt ons ook een mailtje sturen via info@123machineverhuur.nl. Tevens hebben wij een contactformulier op onze site staan die u ook kunt invullen. Onze specialisten pakken uw vraag op en helpen u graag verder. Zij weten alles over onze verschillende machines en gereedschappen en zij weten precies wat het beste is voor uw situatie. Zij voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies indien gewenst. Schroom dus niet en neem bij vragen of twijfel contact met ons op. Wij helpen u graag verder, zodat u zo snel en efficiƫnt mogelijk aan de slag kunt.

FAQ's

Wat is de grootste trilwals die 123 Machineverhuur verhuurt?

 

De grootste trilwals die we bij 123 Machineverhuur te leen hebben, is de Trilwals grondverdichter 13 ton. Deze machine heeft een slagkracht tussen de 190 en 260 kN, waardoor deze machine geschikt is voor uiteenlopende klussen.

Wat is het verschil tussen een trilwals grondverdichter en een trilwals tandem?

 

Een Tandem trilwals heeft zowel voor als achter walsen. Een grondverdichter heeft aan de achterzijde wielen en aan de voorzijde een wals.

De grondverdichter wordt, zoals de naam het al zegt, voornamelijk gebruikt voor het verdichten van zand of steen. De tandem trilwals wordt gebruikt voor het aanleggen van asfalt.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!