Bouwplaats- & event materieel

Bouwhekken

Bouwhekken zijn ideaal voor het afbakenen van een bouwplaats voor de veiligheid of bij een evenement voor veiligheid én privacy. Bouwhekken huren is super voordelig en gemakkelijk. Door bouwhekken te huren bij 123 Machineverhuur bespaart u een hele hoop ruimte voor opslag. U huurt de bouwhekken bij ons voor een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod hierbeneden.

Huurperiodes

U huurt bij 123 Machineverhuur bouwhekken voor verschillende doelen en van verschillende afmetingen. Bij een evenement begrijpen we dat u geen hekken nodig heeft voor vier weken lang. Voor de bouw verhuren we wel bouwhekken voor langere tijd. Daarom hanteren we een superscherpe prijs voor een minimale huurperiode van vier weken. U kunt voor evenementen en kortere periodes bouwhekken bij ons huren, u betaalt de bouwhekken per stuk of per dag. Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van divers ander materieel en machines voor in de bouw en voor in de evenementenbranche.

Verschillende bouwhekken

Er zijn verschillende bouwhekken voor verschillende doeleinden. In de eerste plaats kunnen bouwhekken verschillen in afmeting. De standaardmaat voor bouwhekken is 3,5 meter breed en 2 meter hoog. Deze worden vooral gebruikt om de grote lengtes van een bouwplaats af te schermen voor de veiligheid van omwonenden en passerende mensen. Er zijn ook lage bouwhekken van 1,2 bij 3,5 meter. Deze hekken zijn laag en daardoor goed te gebruiken als afzetting en geleiding voor verkeer, zonder dat het zicht beperkt wordt. Geblindeerde bouwhekken worden ingezet op bouwplaatsen en evenementen, om privacy te bewaken en hinder van lichten tegen te houden, maar ook om ongestoord te kunnen werken en als extra beveiliging van de bouwplaats om waardevolle materialen uit het zicht te houden.

Bouwhekken huren bij 123 Machineverhuur

Plaats de gewenste bouwhekken in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Zijn de gewenste bouwhekken helaas niet beschikbaar? Dan bellen wij met een oplossing! Heeft u een vraag over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

FAQ's

Hoe breed is een bouwhek?

 

Een bouwhek is 3,5 meter breed (en 2 meter hoog).

Hoeveel bouwhekken heb ik nodig?

 

Een bouwhek is 3,5 meter. Meet de benodigde afstand op en deel dat door 3,5. Houd daarbij rekening met dat dit niet altijd precies uitkomt met de door u gewenste afmeting. Bestel daarom altijd iets meer.

Hoe zet ik een bouwhek op?

 

Begin met het neerleggen van de eerste twee blokken. Plaats het bouwhek in de blokken. Leg vervolgens het volgende blok neer en plaats het bouwhek in de blokken. Bevestig vervolgens de bouwhekken aan elkaar met een bouwhekklem. Wilt u uw bouwhek verstevigen omdat u deze zich bijvoorbeeld op een locatie bevinden waar de wind vrij spel heeft, bevestig de bouwhekken dan om de 3 hekken met een schoor.

Ik wil een specifiek product huren, maar ik kan het zelf niet ophalen. Hebben jullie ook een haal- en brengservice?

 

Jazeker hebben we die. Geïnteresseerd in deze dienstverlening? Voor de mogelijkheden zie onze transport service pagina.

Wat zijn de kosten van het halen en brengen?

 

De kosten zijn geheel afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt en het gewicht van de op te halen machine of producten. 123 Machineverhuur heeft een speciale tarievenkaart opgesteld waarin u op overzichtelijke wijze kunt zien hoe duur transport is.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik mijn reservering plaatsen?

 

Via het reserveringsformulier vragen wij u tenminste 1 dag van tevoren te reserveren (i.v.m. de streeftijd van 1 werkdag om een orderbevestiging af te geven). Wilt u vandaag nog iets reserveren? Dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met de betreffende vestigiging.

Wat moet ik meenemen naar 123 Machineverhuur als ik een item leen?

 

Wij vragen om een legitimatie en een waarborgsom per pin. (*De totaalprijs op de eindfactuur wordt verrekend met de betaalde waarborgsom. Het restantbedrag wordt middels retourpinnen teruggestort.)

Wanneer wordt mijn reservering definitief?

 

Uw reservering is pas definitief zodra deze door ons is bevestigd middels een orderbevestiging. Wij streven ernaar om uw reservering binnen 1 werkdag te bevestigen.

Verhuur voor en door professionals!