Bouwplaats- & event materieel

Bouwhekken

Bouwhekken zijn ideaal voor het afbakenen van een bouwplaats of evenement, voor veiligheid en privacy. Het huren van bouwhekken doe je gemakkelijk en voordelig bij 123 Machineverhuur. Bekijk ons aanbod op deze pagina.

Afrastering bouw

De bouwhekken die je bij 123 Machineverhuur huurt zijn 3,5 meter breed en 2 meter hoog. Dit zijn standaardmaten voor bouwhekken. Deze worden vooral gebruikt om de grote lengtes van een bouwplaats af te schermen voor de veiligheid van omwonenden en passerende mensen. Ook hebben wij lage bouwhekken van 1,2 meter hoog. Deze zijn goed te gebruiken als afzetting en geleiding voor verkeer, zonder dat het zicht beperkt wordt.

Prijzen van het huren van een bouwhek

Zoals hierboven vermeld, hebben we bij 123 Machineverhuur diverse bouwhekken voor verschillende doelen en van verschillende afmetingen. Bij een evenement heb je de bouwhekken maar tijdelijk nodig, terwijl je het hekwerk op een bouwplaats wel langer kunt gebruiken. Wij hanteren superscherpe prijzen!

Bij 123 Machineverhuur huur je bouwhekken van 2 meter hoog en 3,5 meter breed. Per dag betaal je per hek € 4,10. Wil je voor een langere periode huren, met een minimale huurperiode van 4 weken? Dan betaal je slechtst € 2,20 per hek per week! Ook hebben we lagere bouwhekken, met een hoogte van 1,20 meter. Deze zijn goed geschikt voor evenementen en huur je voor € 3,50 per hek per dag.

Bouwhekken met zeil (geblindeerd)

Bij 123 Machineverhuur verhuren we ook geblindeerde bouwhekken. Dit zijn bouwhekken met een zeil. Deze zijn geschikt voor evenementen en voor bouwplaatsen. Zo scherm je de werkplek eenvoudig af tegen diefstal of ongenode gasten. Deze bouwhekken zijn 2 meter hoog en 3,5 meter breed. Ze worden compleet met kunststof voet en klem geleverd. Het huren van een geblindeerd bouwhek kost € 7,50 per hek per dag. Wij verhuren ook losse zeilen voor € 2,50 per dag.

Verhuur voor en door professionals

Huur nu jouw steigers en klimmaterialen bij 123 Machineverhuur. Wij laten je graag kennis maken met onze producten. Laat je gegevens achter op onze website, verstuur dit aan jouw gekozen vestiging van 123 Machineverhuur en wij nemen contact met je op.

Bouwhekken huren 123 Machineverhuur

Ruimte besparen in je eigen opslag door bouwhekken te huren? Prima idee! Plaats de gewenste bouwhekken in je winkelmand en geef vervolgens de gewenste data aan waarop je deze wilt huren. Wij controleren vervolgens of de data beschikbaar zijn en zullen binnen 24 uur contact met je opnemen. Ook wanneer deze niet meer beschikbaar zijn, zullen we met jou op zoek gaan naar een geschikte oplossing. Heb je nog vragen over de huur van onze producten, het vervoer of het bestelproces? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 0800 - 53 53 123 of stuur een mail naar info@123machineverhuur.nl.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!