Bouwplaats- & event materieel

Bouwhekken

Bouwhekken zijn ideaal voor het afbakenen van een bouwplaats voor de veiligheid of bij een evenement voor veiligheid én privacy. Bouwhekken huren is super voordelig en gemakkelijk. Door bouwhekken te huren bij 123 Machineverhuur bespaart u een hele hoop ruimte voor opslag. U huurt de bouwhekken bij ons voor een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod hierbeneden.

Huurperiodes

U huurt bij 123 Machineverhuur bouwhekken voor verschillende doelen en van verschillende afmetingen. Bij een evenement begrijpen we dat u geen hekken nodig heeft voor vier weken lang. Voor de bouw verhuren we wel bouwhekken voor langere tijd. Daarom hanteren we een superscherpe prijs voor een minimale huurperiode van vier weken. U kunt voor evenementen en kortere periodes bouwhekken bij ons huren, u betaalt de bouwhekken per stuk of per dag.

Verschillende bouwhekken

Er zijn verschillende bouwhekken voor verschillende doeleinden. In de eerste plaats kunnen bouwhekken verschillen in afmeting. De standaardmaat voor bouwhekken is 3,5 meter breed en 2 meter hoog. Deze worden vooral gebruikt om de grote lengtes van een bouwplaats af te schermen voor de veiligheid van omwonenden en passerende mensen. Er zijn ook lage bouwhekken van 1,2 bij 3,5 meter. Deze hekken zijn laag en daardoor goed te gebruiken als afzetting en geleiding voor verkeer, zonder dat het zicht beperkt wordt. Geblindeerde bouwhekken worden ingezet op bouwplaatsen en evenementen, om privacy te bewaken en hinder van lichten tegen te houden, maar ook om ongestoord te kunnen werken en als extra beveiliging van de bouwplaats om waardevolle materialen uit het zicht te houden.

Bouwhekken huren bij 123 Machineverhuur

Plaats de gewenste bouwhekken in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen. Zijn de gewenste bouwhekken helaas niet beschikbaar? Dan bellen wij met een oplossing! Heeft u een vraag over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

Verhuur voor en door professionals!