Perslucht

Compressoren

Een compressor kan voor heel veel verschillende klussen gebruikt worden. Zo kan een compressor in de bouw gebruikt worden om machines aan te sturen, maar ook in de transportwereld komt een compressor goed van pas om bijvoorbeeld banden op te pompen et cetera. Door de vele toepassingen is een compressor is veel verschillende varianten te huren. Welk type compressor u precies nodig heeft, hangt af van de klus waar u het voor nodig heeft. Zo vraagt een klus als het oppompen van banden om een ander type compressor dan het aansturen van machines. Bedenk goed waar u de compressor voor nodig heeft en vind hieronder de compressor die bij uw klus past.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Perslucht » Compressoren

Compressor huren bij 123 Machineverhuur

Een compressor doet eigenlijk niets anders dan luchtzuigen en dit samenpersen in een ketel. Vervolgens gaat de lucht via een slang naar het aangesloten gereedschap. Dit kan bijvoorbeeld een verfspuit, spijkerpistool, nietpistool, boor of slijptol zijn. Tevens kunt u met een compressor ook banden oppompen, muurtjes slopen, zandstralen en nog veel meer. Het is een zeer breed inzetbaar hulpmiddel dat vooral in de bouw veel ingezet wordt voor verschillende klussen, zowel groot als klein. Bij ons vindt u de diverse compressoren die geschikt zijn voor alle soorten klussen. Zo kunt u bij ons een elektrische compressor huren, maar ook kunt u bij ons eenvoudig een mobiele compressor huren. Bedenk van tevoren goed welke eigenschappen u wenst voor uw compressor en vind vervolgens de compressor die aansluit bij uw eisen en wensen. Deze huurt u vervolgens in een paar stappen bij 123 Machineverhuur. Plaats de compressor in uw winkelwagen en huur deze. Vul uw persoonlijke gegevens in en geef aan welke data u de compressor nodig heeft. Vervolgens controleren wij of het type compressor dat u gekozen heeft beschikbaar is op de gewenste data. Wanneer dit het geval is, krijgt u van ons binnen 24 uur een bevestiging van de reservering. Indien de compressor niet in de gewenste periode beschikbaar is, nemen wij contact met u op en zoeken wij samen met u naar een gepaste oplossing. Hoe eerder u de compressor reserveert, hoe groter de kans dat deze nog beschikbaar is! Zorg er dus voor dat u zo snel mogelijk een reservering plaatst. Dan hoeft u niet in uw planning uit te wijken.

Meer dan alleen compressoren

Heeft u enkel een compressor nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u wel op zoek naar meer machines en gereedschappen? Ook dan bent u hier bij de juiste partij. Bij ons kunt u zowel zakelijk als particulier terecht voor een complete huurvraag. Naast een compressor kunt u bij ons ook al uw overige benodigdheden huren. Op onze website vindt u ontelbaar veel divers gereedschap. Zo hebben wij gereedschap voor beton- en metselwerken, maar ook elektrotechniek en meetapparatuur. Het is allemaal in ons aanbod te vinden en u huurt het bij ons gemakkelijk op één en dezelfde plek! Het huren van de juiste benodigdheden is nog nooit zó makkelijk geweest. Heeft u nog meer nodig? Bekijk dan zeker de rest van ons aanbod op de website van 123 Machineverhuur.

Heeft u nog vragen over het huren van een compressor?

Het huren van een compressor is nog nooit zo makkelijk geweest. Toch kan het voorkomen dat u nog vragen heeft. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice zit iedere werkdag én iedere zaterdagochtend voor u klaar. Onze specialisten weten alles van onze te huren machines en materialen. Zij kunnen u dus zeker verder helpen met u vraag. Ook wanneer u persoonlijk advies wilt ontvangen over de juiste benodigdheden, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies welke oplossing het beste is voor uw situatie. Zij kunnen u dus zeker voorzien van passend advies voor uw situatie. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

FAQ's

Welke compressor moet ik huren?

 

Welke compressor u nodig heeft, is geheel afhankelijk van de werkzaamheden die u verricht en de daarbij horende luchtgereedschappen. Afhankelijk van wat de maximale druk (bar) van dit apparaat is, kiest u een compressor die dit kan produceren. Daarnaast moet u ook kijken hoeveel liter lucht er per minuut nodig is. Afhankelijk van deze waarden kiest u een compressor. Uiteraard helpen wij u graag bij die keuze.

Wat is een compressor?

 

Dat is een machine die (pers)lucht levert. Met een compressor kun je bijvoorbeeld banden oppompen maar ook uiteenlopende gereedschappen als absorptiedrogers, palenrammers en sloophamers op aansluiten.

Hoe werkt een compressor?

 

Een compressor zuigt lucht aan en perst dit onder hoge druk samen in een drukvat. Waarna het onder hoge druk perslucht levert.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik mijn reservering plaatsen?

 

Via het reserveringsformulier vragen wij u tenminste 1 dag van tevoren te reserveren (i.v.m. de streeftijd van 1 werkdag om een orderbevestiging af te geven). Wilt u vandaag nog iets reserveren? Dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met de betreffende vestiging.

Ik heb een machine/apparaat bij een bepaalde vestiging gehuurd. Kan ik hem terugbrengen op een andere locatie?

 

Dat is afhankelijk van de situatie. Neem contact op met de betreffende vestiging.

Wat moet ik meenemen naar 123 Machineverhuur als ik een item leen?

 

Wij vragen om een legitimatie en een waarborgsom per pin. (*De totaalprijs op de eindfactuur wordt verrekend met de betaalde waarborgsom. Het restantbedrag wordt middels retourpinnen teruggestort.)

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!