Elektrotechniek

Aggregaten

Wilt u een tijdelijke stroomvoorziening realiseren? Dan biedt een aggregaat een uitkomst voor u. Met een aggregaat creëert u gemakkelijk stroom op allerlei verschillende locaties. Ideaal voor het organiseren van evenementen. Wilt u een aggregaat huren? Bij 123 Machineverhuur bieden we verschillende te huren aggregaten. Waaronder een aggregaat benzine en een aggregaat diesel. Bekijk ons volledige aanbod aggregaten hieronder en huur gemakkelijk een geschikt aggregaat online.

Aggregaat huren

Wanneer u een tijdelijke stroomvoorziening nodig heeft, dan is een aggregaat een handige uitkomst voor u. Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit. Wij verhuren onder andere aggregaten die aangedreven worden op diesel en benzine. Naast brandstof en het aggregaat heeft u verder niets nodig om een stroomvoorziening te realiseren. Wilt u een evenement organiseren op een locatie zonder stroomvoorziening? Huur dan gemakkelijk een aggregaat bij 123 Machineverhuur. Hiermee is uw probleem direct verholpen.

Benzine aggregaat

Een aggregaat benzine levert doorgaans van 1000 W tot 3000-6000 Watt aan stroom. Dit betekent dat dit aggregaat geschikt is voor lichtere apparaten. Bij 123 Machineverhuur vindt u aggregaten met verschillende vermogens. Het aggregaat benzine 6 kva is naast een aansluiting voor 230 volt ook voorzien van een aansluiting 400 volt krachtstroom. Hierdoor is deze geschikt voor het aansluiten van zwaardere apparatuur zoals voor in de bouw, industrie en landbouw. Het is dus belangrijk om goed te letten op de diverse vermogens, zodat u zeker weet dat u de gewenste apparatuur kunt aansluiten op het aggregaat zonder dat deze ermee stopt.

Diesel aggregaat

Aggregaten die op diesel functioneren, leveren ongeveer 3000-6000 Watt en een spanning van 230 tot 400 Volt. Aggregaten die werken op diesel, zijn bedrijfszekerder dan de aggregaten met benzinemotor. Wel zijn de aggregaten diesel luidruchtiger dan de aggregaten met een benzinemotor. Dit is dus wellicht iets waar u rekening mee moet houden. Wanneer het gaat om een evenement geeft dit natuurlijk wel een nadeel. U wilt niet gestoord worden door het geluid van een luidruchtig aggregaat.

Aggregaten huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u een geschikt aggregaat gevonden? Reserveer deze dan nu alvast, zodat u er zeker van bent dat u deze kunt gebruiken op de gewenste datum. Plaats het aggregaat in uw winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reserveer deze online. Wij laten snel, maar altijd binnen 24 uur, weten of het gewenste aggregaat beschikbaar is op de door u opgegeven data. Daarnaast houden wij u gedurende het gehele proces op de hoogte van uw reservering. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Overig aanbod

Organiseert u een evenement of heeft u een aggregaat nodig voor op de bouw? Huur dan naast een aggregaat ook al uw andere benodigdheden bij 123 Machineverhuur. Op onze website vindt u namelijk ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. U vindt het allemaal in ons assortiment. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professional als particulier kan bij ons terecht voor de complete huurvraag. Bekijk dus gerust ook eens onze andere te huren gereedschappen en machines!

Contact

Wenst u meer advies over welk aggregaat het beste past bij uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste aggregaat best lastig kan zijn. Vooral wanneer u normaal gesproken niet zoveel gebruik maakt van dit soort apparaten. Gelukkig kunnen de specialisten van 123 Machineverhuur u alles vertellen over onze machines. Hierdoor zijn zij in de juiste gelegenheid om u goed te kunnen adviseren. Wilt u graag met ons in contact komen? Bel of app naar 0800 - 5353123. Hiernaast kunt u ook mailen naar info@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op en helpen u graag bij uw zoektocht naar het geschikte aggregaat.

Verhuur voor en door professionals!