Perslucht

Sloophamers

Staat er een grote sloopklus op de planning? Is het tijd om muren te slopen, tegels te verwijderen of een vloer te vervangen? Dan is een sloophamer een hulpmiddel dat zeker niet mag ontbreken. Sloophamers zijn ideaal voor sloopklussen doordat zij u niet alleen een hoop kracht besparen, maar ook nog eens veel energie. Met een sloophamer kunt u gewoon een stuk efficiënter werken. Nu moet u niet denken aan een hamer en een beitel, maar toch lijkt het er wel op. Bij een sloophamer moet je niet handmatige op de beitel slaan, maar wordt deze automatisch aangestuurd door de sloophamer middels luchtdruk. Het kost u dus bijna geen energie om een sloophamer te gebruiken! Wilt u een sloophamer huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod sloophamers en reserveer de sloophamer die past bij uw klus.

Welke sloophamer moet u huren?

Bij 123 Machineverhuur kunt u diverse machines voor in de bouw of de evenementenbranche eenvoudig huren. Zo verhuren wij ook diverse sloophamers, bijvoorbeeld voor kleine én grote klussen. Maar hoe maakt u de juiste keuze wat betreft sloophamers? Wat is de juiste sloophamer voor uw klus? Wanneer u een lichte sloopklus heeft, zoals het verwijderen van tegels van de badkamermuur of hakken in beton of metselwerk, voldoet een lichtere sloophamer al. Als u juist op zoek bent naar een sloophamer voor het grovere werk, zoals het breken in zwaar beton of zwaar metselwerk, kies dan voor een zwaardere sloophamer. Weet u niet zeker welke sloophamer het beste bij uw klus past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten weten alles over onze sloophamers en kunnen u precies vertellen welke sloophamer het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Bij ons kunt u een sloophamer huren inclusief bijbehorende beitels, maar exclusief slijtage per beitel. Wij verhuren onze sloophamer niet alleen per dag, maar u kunt er ook voor kiezen om onze sloophamers een aantal weken te huren. Geef de periode waarin u de sloophamer wilt huren aan en wij doen de rest.

Sloophamer huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u een geschikte sloophamer kunnen vinden in ons uitgebreide aanbod van 123 Machineverhuur? Dan is het tijd om deze te huren. Hoe eerder u de sloophamer reserveert, hoe beter. Dit verkleint namelijk de kans dat alle sloophamers van dat type al zijn verhuurd op de gewenste data. Plaats de gewenste sloophamer in uw winkelmand en druk op reserveren. Geef aan van wanneer tot wanneer u de sloophamer wilt reserveren en bevestig de reservering. Wanneer deze bij ons binnenkomt gaan wij voor u aan de slag. Wij controleren wat de beschikbaarheid is van de desbetreffende perslucht apparaat op de gewenste data. Is de sloophamer beschikbaar? Dan sturen wij u een bevestiging van uw reservering. Is er in de aangegeven periode geen sloophamer van het gewenste type beschikbaar? Dan nemen wij contact met u op en komen wij met een voorstel van een andere oplossing. Zo komen wij er altijd samen met u uit. Wij laten u altijd binnen 24 uur weten of de reservering voor de gewenste data beschikbaar is. Zo weet u precies wat u moet verwachten en kunt u hier eventueel uw planning op aanpassen.

Hulp nodig bij het huren van een sloophamer?

Het huren van een sloophamer is dus erg eenvoudig te doen via onze website. Toch kan het lastig zijn om een sloophamer te huren. Er zijn namelijk veel mensen die moeite hebben met het bepalen van welke sloophamer het meest geschikt is voor hun klus. Vindt u dit ook lastig? Maakt u zich geen zorgen. Neem contact met ons op via onze klantenservice en onze specialisten helpen u vervolgens graag verder. Zij weten alles over onze sloophamers en kunnen u passend advies geven over welke sloophamer de beste keuze is voor u. Huurt u een sloophamer bij ons? Dan weet u zeker dat u een sloophamer van hoogwaardige kwaliteit huurt. Tevens weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Wij laten u zo snel mogelijk, maar altijd binnen 24 uur, weten of de gekozen sloophamer beschikbaar is op de aangegeven data en wij houden u altijd op de hoogte van uw reservering. U weet dus zeker dat u bij ons niet voor verrassingen komt te staan!

FAQ's

Hoe gebruik ik de sloophamers van 123 Machineverhuur?

 

Door de juiste beitel toe te voegen, de stekker in het stopcontact te pluggen of de accu’s in de machine te plaatsen en vervolgens de bedieningsknop te bedienen.

Hoeveel vestigingen heeft 123 Machineverhuur?

 

Voordat u de machine van uw voorkeur in uw bezit heeft is dit wel mogelijk, maar wacht de bevestiging orderbevestiging wel eerst af voordat u dit aanvraagt. Tijdens de huur kunt u contact opnemen met de vestiging waar u de machine geleend heeft. Zij zullen u verder helpen.

Is het mogelijk om de huurperiode te wijzigen?

 

Voordat u de machine van uw voorkeur in uw bezit heeft is dit wel mogelijk, maar wacht de bevestiging orderbevestiging wel eerst af voordat u dit aanvraagt. Tijdens de huur kunt u contact opnemen met de vestiging waar u de machine geleend heeft. Zij zullen u verder helpen.

Ik heb een machine/apparaat bij een bepaalde vestiging gehuurd. Kan ik hem terugbrengen op een andere locatie?

 

Dat is afhankelijk van de situatie. Neem contact op met de betreffende vestiging.

Wat moet ik meenemen naar 123 Machineverhuur als ik een item leen?

 

Wij vragen om een legitimatie en een waarborgsom per pin. (*De totaalprijs op de eindfactuur wordt verrekend met de betaalde waarborgsom. Het restantbedrag wordt middels retourpinnen teruggestort.)

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!