Bent u op zoek naar een geschikte bouwlift die u eenvoudig kunt huren? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Onze bouwliftendivisie is dé specialist wanneer het gaat om verticaal transport. Bij ons vindt u divers apparatuur en materiaal voor het werken op hoogte. U kunt dus ook zeggen dat werken op hoogte ons specialisme is. Wij zorgen er niet alleen voor dat het voor u mogelijk is om in de hoogte te werken, maar wij zorgen er ook nog eens voor dat u dit veilig doet. Met een bouwlift van 123 Machineverhuur bent u dus niet alleen verzekerd van het werken in de hoogte, maar ook van veiligheid.

Vraag de goederen- en personenliften catalogus aan.Onze selectie bouwliften

Aanbod bouwliften

Wij zijn niet alleen specialist in bouwliften, ook hebben wij een uitgebreid aanbod bouwliften die u kunt huren. Het hefvermogen van de bouwliften in ons aanbod variëren tussen de 200 en 850 kg. Hieronder ziet u een selectie van de bouwliften die wij verhuren. Zo vindt u hier goederenliften met draaiplateau, goederenliften met tandheugel, kanalenliften, ladderliften en personenliften. Bent u op zoek naar een bouwlift met een hogere hefcapaciteit, een groter werkplatform of juist vrijstaande liften? Op aanvraag kunnen wij deze ook leveren. Zoekt u een lift voor het vervoeren van personen of juist voor zwaar materiaal? Zelfs wanneer u het door u gewenste product niet terugvindt in ons assortiment regelen wij het toch. Zo kunnen wij een bouwlift voor u regelen met een hefcapaciteit tot wel 2000 kg! Als specialist zijn wij overal in thuis en weten wij dat iedere situatie om een andere oplossing vraagt. Wij weten dankzij onze ervaring al jarenlang de juiste oplossing te vinden, zowel in de woningbouw als de petrochemie en off-shore branche.

Een bouwlift huren bij 123 Machineverhuur

Onze service stopt niet bij het verhuren van een bouwlift. Naast het aanleveren van de bouwlift, nemen wij ook graag de montage, het verplaatsen en de demontage van de bouwlift bij u uit handen. Als specialist weten wij precies hoe wij deze handelingen moeten doen en hiervoor hebben wij gekwalificeerde vakmannen in dienst. Zo maken wij het niet alleen erg makkelijk voor u, maar zo weten wij ook zeker dat u veilig op hoogte werkt met onze bouwliften en voorkomen we ongelukken. De bouwliften uit ons aanbod voldoen allemaal aan de NEN80 norm en hebben een typegoedkeuring. Deze goedkeuringen worden gegeven door externe keuringsinstanties. Wilt u een bouwlift huren? Dan doet u dat veilig en met zekerheid bij ons. Plaats de bouwlift in het winkelmandje op onze site, geeft aan in welke periode u de bouwlift nodig heeft en wij doen de rest voor u. Wij controleren de beschikbaarheid van de desbetreffende bouwlift in die periode en laten u binnen 24 uur weten of deze beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is komen wij met een passende oplossing. Ook hoeft u zich bij ons bij de huur van een bouwlift geen zorgen te maken over de prijs. Deze zijn zichtbaar op onze site en u kunt ten alle tijden een factuur aanvragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Overig aanbod

U kunt niet alleen bouwliften bij ons huren, ook voor andere benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ontelbaar veel gereedschap aan. Van gereedschap voor beton- en metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur: u vindt het allemaal in ons aanbod. Bij ons kunt u gerust terecht voor al uw benodigdheden. Zowel professioneel als particulier kunt u bij 123 Machineverhuur terecht voor het huren van alles wat u nodig hebt voor uw klus. Bekijk gerust de rest van ons aanbod.

Meer weten over onze bouwliften?

Het huren van een bouwlift via 123 Machineverhuur is dus erg simpel. Het kiezen van de juiste bouwlift kan echter wat lastiger zijn. Heeft u vragen over één van de bouwliften uit ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons op maandag t/m vrijdag bereiken tussen 07.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. U kunt ons bellen op 0800 – 5353123 of mail naar info@123machineverhuur.nl. Onze klantenservice helpt u graag verder! Voor storingen zijn we uiteraard 24/7 bereikbaar.

Verhuur voor en door professionals!