Omschrijving

De Bobcat E57w is een graafmachine op banden, een graafmachine die wordt toegelaten op de openbare weg en maximaal 30km/h rijdt. Snel van punt A naar punt B rijden, is geen probleem omdat er geen extra vervoer voor de graafmachine nodig is. Doordat deze graafmachine op wielen, in plaats van op rupsen, staat, is de machine erg wendbaar.

Vanuit de cabine heeft de machinist optimaal zicht. Dankzij de airco en verwarming is de bestuurder alle jaargetijden voorzien van een aangename werkplek.

De E57w heeft een bedrijfsgewicht van 5920 kg en een maximale graafdiepte van 3495 cm. Uitgerust met een vierde functie en zwenkbare giek kan de graafmachine ingezet worden voor diverse werkzaamheden. Het hydraulische snelwisselsysteem maakt het mogelijk om snel diverse aanbouwdelen aan of af te koppelen. Standaard wordt de E57w geleverd met een smalle bak, een brede bak en een bananenbak.

 

Download de specificatiesheet

Specificaties

Productcode06080055
Veiligheidsadvies
ISO 7010 Veiligheidsschoenen
Gewicht5.930 kg
Breedte2290 mm
Diepte6120 mm
Hoogte2950 mm
BrandstofDiesel
AansluitingCW-1
Tankinhoud118 L
Geluidsniveau (dB(A))75

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 265,00 per dag
vanaf € 895,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!