Grondverzet

Heeft u voor uw werkzaamheden nog grondverzet apparatuur nodig voor stenen of andere elementen? Ook die huurt u eenvoudig bij 123 Machineverhuur! Bekijk hier ons aanbod en laat u indien nodig adviseren door onze experts. De grondverzet apparatuur op deze pagina is perfect voor als u nog grote voorwerpen of stenen dient te verplaatsen voor u aan de slag kunt, of als u juist elementen als een stoeprand of een trap wilt plaatsen.

Klemmen

U kunt bij ons terecht voor zowel stenen- als elementenklemmen. Ideaal dus als u met een grote grondverzetklus bezig bent. Met deze klemmen kunt u diverse hoeveelheden stenen of grote elementen als stoepranden en L-vormen vertillen. Per product staat aangegeven waarvoor het geschikt is en de klemmen zijn ook te verstellen zodat het precies past bij de te verplaatsen onderdelen. Daar kunt u ook meer informatie vinden over de werkwijze van de klemmen en of ze automatisch klemmen bij optillen en loslaten bij het raken van de grond.

Aansluiting

De klemmen zijn eenvoudig aan te sluiten op diverse machines. Heeft u dus al een shovel of een kraan, dan kunt u de klem er eenvoudig aan bevestigen. Kijk bij de productinformatie om te zien op welke manier het aangesloten kan worden. Dit kan met een kraan zijn, een shovel of met een haak. Twijfelt u of de klem aan uw machine bevestigd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Benodigdheden grondverzet huren bij 123 Machineverhuur

Als u de juiste grondverzet apparatuur voor uw klus heeft gevonden plaatst u ze eenvoudig in uw winkelmand. Bij het afrekenen kunt u vervolgens aangeven op welke datum of data u de machine(s) nodig heeft. We nemen daarna binnen een dag contact met u om de beschikbaarheid te bevestigen of een alternatief voor te stellen in het geval de machine op die datum al verhuurd is. U huurt al een stenen- of elementenklem vanaf €16,50 per dag of €42,- per week.

Veiligheid

Bij het gebruik van onze grondverzet apparatuur is het belangrijk de veiligheidsvoorschriften op uw bouwplaats in acht te nemen. Kijk ook bij de productinformatie voor onze veiligheidsadviezen. Zo raden we aan veiligheidsschoenen, veiligheidshandschoenen en een helm te dragen bij het gebruik van onze klemmen. U werkt immers met zware materialen. Bij alle machines op onze website geven we aan wat wij als veiligheidsmaatregelen adviseren en we raden u ook aan deze adviezen op te volgen. Lees ook altijd de handleiding door voor u aan de slag gaat met onze machines, met name als u nog niet eerder met dergelijk materiaal heeft gewerkt.

Contact

Als u nog vragen heeft over de grondverzet apparatuur dan kunt u die stellen aan onze klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 7.00 en 17.00 uur. Op zaterdag zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur. Bel hiervoor naar 0800 5353 123, dat is ook het telefoonnummer dat u kunt bellen in het geval van een storing. Daarvoor zijn we 24/7 bereikbaar. U kunt ons ook mailen op info@123machineverhuur.nl of het contactformulier op de website van 123 Machineverhuur invullen. We voorzien u dan binnen een werkdag van een reactie.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!