Omschrijving

Deze 1.5 tons heftruck is de meest compacte elektrische vorkheftruck in zijn klasse. Door de breedte van +/- 100 centimeter en een compacte draaicirkel is deze machine zeer geschikt voor het transporteren van goederen in krappe ruimten. Denk hierbij aan magazijnen, volle laad- en losperrons of wanneer u pallets met goederen door smalle gangen moet vervoeren.

Met een capaciteit van 1500 kilo is dit een geschikte machine voor het vervoeren van allerhande kleine artikelen. Ondanks zijn kleine afmetingen heeft deze heftruck toch een hoge afzethoogte.

Om u van optimaal comfort te voorzien tijdens het besturen van de machine, beschikt deze heftruck over een cabine met een lage opstaphoogte. Zo kunt u eenvoudig op en af stappen. Verder is deze machine voorzien van een elektromotor waardoor u stil en zonder uitstoot te produceren kunt werken. Dit is vooral geschikt wanneer u in gesloten ruimten moet werken.

Specificaties

Productcode08020015
Veiligheidsadvies
ISO 7010 Veiligheidsschoenen
SpecialismenEvenementen
Capaciteit1500 kg
BrandstofElektrisch
Voeding (V)380

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 145,00 per dag
vanaf € 350,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!