Verreikers & heftrucks

Heeft u voor uw werkzaamheden een heftruck nodig voor een bepaalde tijd? Dan huurt u deze gemakkelijk bij 123 Machineverhuur. Ook wanneer u voor uw klus een verreiker nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vestigingen door heel het land en zijn dan ook goed bereikbaar voor iedere professional of particulier in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment in heftrucks en verreikers met accessoires op deze pagina. U huurt deze machines gemakkelijk online!

Ons assortiment

Wat voor klus moet er gedaan worden en op welk terrein gaat u precies aan het werk? Aan de hand daarvan kunt u gemakkelijk een passende heftruck of verreiker huren. In ons aanbod vindt u diverse heftrucks en verreikers met eventuele bijpassende accessoires. Inclusief deze accessoires en aanbouwdelen zijn de heftrucks en verreikers breed inzetbaar. U kunt nu niet alleen de gewenste materialen verplaatsen, maar bijvoorbeeld ook hijsen door één van de jib-masten. Bekijk ons aanbod en huur de gewenste onderdelen die voor uw klus van toepassing zijn.

Duurzame verreikers

Duurzaamheid is een groeiende zorg in de bouw- en industriële sector. Veel bedrijven streven ernaar om hun activiteiten milieuvriendelijker te maken en te investeren in duurzame oplossingen. Dit geldt ook voor het huren van machines en apparatuur. Door machines te huren zet je al een stap in de goede richting!

De voordelen van het huren van een duurzame verreiker

Onze duurzame machines verbruiken minder energie, wat resulteert in lagere brandstofkosten. Overigens worden al onze machines standaard afgetankt met GTL-diesel. In vergelijking met fossiele brandstof levert GTL een CO₂-reductie tot wel 90 % op! GTLL (Gas To Liquids) is een schonere diesel dan de conventionele diesel uit aardolie. Het is gemaakt van aardgas of flare glas.

Duurzame verreikers bieden verbeterde prestaties en functionaliteiten. Ze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals regeneratief remmen, energieterugwinningssystemen en slimme energiebeheerfuncties. Deze kenmerken zorgen voor een efficiënter gebruik van energie. Ze verhogen de productiviteit op de werkplek.

Het huren van een duurzame verreiker stelt bedrijven in staat om flexibel te zijn in hun projecten. Je kunt de verreiker huren op basis van de specifieke behoeften van een project. Daardoor hoef je geen grote investeringen te doen in het aanschaffen van een nieuwe machine.

Duurzame verreiker bij 123 Machineverhuur

Bij 123 Machineverhuur begrijpen wij het belang van duurzaamheid. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan duurzame machines in ons assortiment te hebben. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste machine voor uw project. Of het nu gaat om bouw-, industriële of evenement toepassingen, wij hebben de juiste duurzame verreiker voor je beschikbaar.

Waarom duurzaam huren bij 123 Machineverhuur?

  • Breed aanbod aan elektrisch, emissieloos, hybride & Stage-V materieel
  • Machines die afgetankt worden met het 90 % schonere GTL diesel
  • Mogelijkheid tot aftanken met HVO 100 diesel (uit reststoffen plantenrijk)
  • Duurzame machines huren die niet op de lijst staan bij 123 Machineverhuur
  • Lage emissie-eisen door jonge verhuurvloot
  • Goed opgeleide monteurs die regelmatig inspecteren
  • Real time informatie, waardoor 123 Machineverhuur kan anticiperen op eventuele storingen
  • Op maat gemaakte duurzame machines voor 123 Machineverhuur dankzij goede contacten met gerenommeerde merken

Landelijke duurzame verhuurder en daardoor altijd bij jou in de buurt

Passend advies

Wanneer u niet zeker weet welke heftruck, verreiker of accessoires/aanbouwdelen u nodig heeft voor de klus, kunnen wij u daar natuurlijk ook bij helpen. Voor elke klus geven wij graag een passend advies. Bent u op zoek naar een specifiek product? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie, zodat wij u in één oogopslag het juiste product kunnen tonen. Onder de categorie heftrucks & verreikers vallen ook elektro wagens en verschillende accessoires en aanbouwdelen. Met onze vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

Huur heftrucks en verreikers online

Huur nu uw gewenste heftrucks of verreikers bij ons dynamische verhuurbedrijf. Wij laten u graag kennismaken met onze producten. Heeft u daarnaast ook nog bouwliften of toiletten nodig? Daar voorzien wij onze klanten ook graag in. Op onze website vindt u ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. U vindt het allemaal in ons assortiment. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden. Plaats de gewenste machines in uw winkelmand om vervolgens uw persoonlijke gegevens in te voeren. De reservering die bij ons binnenkomt moet eerst worden bevestigd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen één dag, te doen. Wacht dus even uw bevestiging af en u bent zeker van een heftruck op de dagen dat u deze nodig heeft.

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons kunt altijd onze over ons pagina bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk een offerte op maat opvragen of met al uw vragen terecht bij onze specialisten. Bel gratis 0800 - 5353123. Benieuwd naar de laatste trends en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte. U kunt ons ook volgen op de socialmediakanalen van 123 Machineverhuur. Een heftruck huren doet u bij 123 Machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!