123 Machineverhuur Tilburg

Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg

Filiaalleider: Rik Jansen

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
  • Zaterdag van 8.00u tot 12.00u.

De liftendivisie in Tilburg behoort toe aan 123 Machineverhuur en wordt draaiende gehouden door een groep enthousiaste werknemers die veel kennis hebben over bouwliften. Vanwege het uitzonderlijke specialisme, is de liftendivisie in Tilburg een unieke vestiging waar je écht geholpen wordt met de vragen waarmee je rondloopt. Het uiteenlopende aanbod bij de liftendivisie in Tilburg zorgt er daarnaast voor dat je hoe dan ook een bouwlift gaat vinden die aansluit op jouw situatie.

Om goed beslagen ten ijs te komen bij onze liftendivisie in Tilburg, geven we u op deze pagina alvast wat meer informatie over de diverse bouwliften. Neem de pagina rustig door en schrijf eventuele vragen voor u op, zodat u deze aan ons kunt stellen zodra u bij ons bent.

De bouwliftendivisie: een vestiging met aanbod

Arriveert u bij onze bouwliftendivisie, dan springt het reusachtige aanbod direct in het oog. Metersdik staan de diverse varianten opgesteld in ons magazijn, wachtend om aan u verhuurd te worden. Doordat het er zoveel zijn, kunnen we ons voorstellen dat de varianten in zo’n opslag lastig te onderscheiden zijn. In onderstaande opsomming geven we wat opties weer:

  • Goederenliften draai plateau: Dit type uit de liftendivisie in Tilburg wordt met name gereserveerd door doe-het-zelvers en bouwbedrijven die renovaties verrichten op plekken waar de ruimte beperkt is. Het draaibare plateau stelt je in staat om verschillende kanten op te gaan, wat je wendbaar maakt op hoogte.
  • Goederenliften tandheugel: Gemiddeld genomen hebben de goederenliften tandheugel een grotere capaciteit, waardoor je meer goederen in één keer kunt tillen naar een hoger plan. Je bent daarnaast in staat om een kruiwagen mee te vervoeren.
  • Kanalenliften: Bevindt u zich in binnenruimtes waar de ruimte beperkt is? Bekijk dan ons aanbod kanalenliften.
  • Ladderliften: Ladderliften zijn erg handig doordat ze als aanhanger te vervoeren zijn. Ingewikkelde transportconstructies kunt u zo achterwege laten, want een auto is genoeg.
  • Personen- en goederenliften: Hierboven lichtten we de goederenliften nader toe, maar deze variant is met name bestemd voor het personeel. Om veilig te arriveren op de werkplek op hoogte, huurt u één van onze personen en goederenliften.

Contact met 123 Machineverhuur

Woont u in Brabant, maar bent u op zoek naar ander materieel? Naast de liftendivisie in Tilburg, hebben we ook normale vestigingen in Breda, Eindhoven, Rosmalen en Tilburg, waar u terechtkunt voor overige apparaten voor op de bouw of een evenement.

Heeft u nog verdere vragen over het huren van materialen of machines, een reservering of over iets anders? Neem dan contact met ons op door te bellen of WhatsAppen naar 0800-5353123 of door te mailen naar info@123machineverhuur.nl. De contactgegevens per vestiging vindt u op de vestigingspagina.