Omschrijving

Uniek in het aanbod van verreikers is deze 5 tons roterende verreiker. Deze verreiker is heel erg geschikt wanneer er gewerkt moet worden in een relatief 'kleine' ruimte. Vrachten tot 5 ton kunnen afgezet worden op een hoogte van maximaal 24.6 meter. Het bereik van deze machine is 17.9 meter.

Doordat de bovenbouw 360 graden kan draaien kunt u zowel voor als naast de verreiker werken. Om tijdens deze werkzaamheden voor optimale stabiliteit te zorgen is deze machine uitgerust met 2 sets stempelpoten. Zowel aan de voor- als achterzijde.

Verreikers worden vooral toegepast in de bouw en industrie. Door de 4 wiel aandrijving kan deze machine ook op ruw terrein goed uit de voeten. Door het unieke ontwerp levert deze machine hoge prestaties.

In de cabine met veel glas heeft u goed zicht rondom de machine. In combinatie met de werk- en rijverlichting die aangebracht is creƫert u zo een veilige werkomgeving voor uzelf en uw collega's.

Deze roterende verreiker kan zowel toegepast worden als, hijswerktuig, graafwerktuig, transportvoertuig of als hoogwerker.

Zoals alle verreikers is ook deze machine met 3 rijstanden uitgerust. Alleen sturende voorwielen, sturende voor- en achterwielen of de crab stand. Door deze mogelijkheden samen met de roteerbare cabine maakt dit een breed toepasbare machine.

Standaard wordt deze verreiker geleverd met een set palletvorken. Dit kan desgewenst uitgebreid worden met een groot aantal aanbouwdelen.

Download de brochure

Specificaties

Productcode08050250
Duurzaam huren
Stage-V
SpecialismenDuurzaam huren
Gewicht17.930 kg
Capaciteit4999 kg
Breedte2490 mm
Diepte6870 mm
Hoogte3050 mm

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 625,00 per dag
vanaf € 2.095,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!