Omschrijving

Deze Bobcat TL30.70 is dankzij het eenvoudige ontwerp breed toepasbaar. Enkele manieren waarop deze machine ingezet kan worden zijn, als graafwerktuig, als hijswerktuig, als transportwerktuig of als hoogwerker.

Door de allernieuwste veiligheidssystemen die toegepast zijn in deze machine kunt u 100% vertrouwen hebben in deze verreiker en hier veilig mee werken.

De TL30.70 is voorzien van een stage V motor en voldoet daarmee aan de geldende emissie eisen.

Verreikers worden meestal gebruikt op krappe bouwplaatsen. Om hier optimaal te kunnen manoeuvreren is deze verreiker uitgerust met drie verschillende stuurmogelijkheden. Zo kan er met de voorwielen alleen worden gestuurd, of met de voor- en achterwielen. Deze manier wordt vaak gebruikt om de minimale draaicirkel te kunnen benutten. Als laatste is er nog een mogelijkheid om in 'crab' stand te manoeuvreren. Dit houdt in dat de achterwielen versprongen staan ten opzichte van de voorwielen. Hierdoor rijden beide wielen niet in het zelfde spoor. Deze mogelijkheid wordt vaak gebruikt wanneer langs wanden of hekken gereden moet worden.

De maximale hefhoogte die deze machine kan bereiken met gebruik van lepels is 6.7 meter. Hierbij kan een last getild worden van 2000 kilo.

Standaard wordt deze verreiker geleverd met een set palletvorken. Maar dit kan worden uitgebreid met een zeer divers aanbod in aanbouwdelen.

Download de specificaties

Specificaties

Productcode08003070
Veiligheidsadvies
ISO 7010 VeiligheidsschoenenISO 7010 Werk- / VeiligheidskledingISO 7010 VeiligheidshelmISO 7010 Vrij zicht
Duurzaam huren
Stage-V
SpecialismenDuurzaam huren
Gewicht5.800 kg
Capaciteit3000 kg
Breedte2100 mm
Diepte6240 mm
Hoogte2290 mm
BrandstofDiesel
Tankinhoud115 L
Maximale hefhoogte6675 mm
Geluidsniveau (dB(A))104

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 240,00 per dag
vanaf € 750,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!