Het veranderende klimaat en daarmee het reduceren van onze uitstoot is een hot-item. Wet- en regelgeving, maar ook opdrachtgevers vragen steeds vaker om klimaat-vriendelijkere oplossingen. Oplossingen die minder of geen uitstoot genereren. Oplossingen waarmee wij samen aan een toekomst kunnen bouwen. Bij 1.2.3. Machineverhuur kennen wij deze ontwikkelingen, gaan wij met de tijd mee en denken wij bovenal met u mee.

Door te huren zet u een stap naar een duurzamer milieu. Dankzij de deeleconomie wordt uitstoot, welke vrijkomt bij de productie van materieel, bespaard maar kan het materieel ook efficiënter worden ingezet.
1.2.3. Machineverhuur beschikt daarbij over een jonge verhuurvloot waardoor ons materieel veelal aan de laatste emissie-eisen voldoet. Wij beschikken daarnaast over goed opgeleide monteurs welke regelmatig het materieel inspecteren en tijdig onderhoud plegen wat ten goede komt aan de kwaliteit en daarmee de efficiëntie van ons materieel.

Veel van de machines zijn daarnaast uitgerust met M2M communicatie, waardoor deze op afstand zijn te monitoren.
Door over real time informatie over de status en de inzet van de machine te beschikken kunnen wij anticiperen op eventuele storingen, uit te voeren onderhoud en kunnen wij onze klanten informeren over het gebruik van de machines.
Zo gebeurt het dat wij klanten adviseren om met een andere machine te werken omdat wij kunnen aflezen dat dit efficiënter is.

Mede doordat onze zustermaatschappijen importeur zijn van een aantal gerenommeerde merken weten wij de weg in machineland. Wij weten bij welke partijen wij terecht kunnen voor alle duurzame oplossingen. Wij staan zelfs in nauw verband met leveranciers die machines op maat voor ons maken.
Bent u op zoek naar een duurzaam product, maar vindt u het niet terug in ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan op zoek naar een oplossing!

Wij opereren landelijk en zijn daarmee altijd en overal in de buurt. Door ons te vestigen op strategische plekken en door ons steeds verder uit te breiden beperken wij de afstand die afgelegd moet worden voor het transport.

1.2.3. Machineverhuur beschikt over een breed scala aan duurzaam materieel. Elektrisch (Electric) emissieloos materieel, Hybride (Hybrid) materieel met minder uitstoot en Stage-V materieel dat voldoet aan de laatste emissienormen. Zo beschikken wij over duurzame handgereedschappen, hoogwerkers, stroomvoorzieningen, transportmiddelen, verlichting, verreikers en wegenbouwmachines.

Al onze machines worden standaard afgetankt met GTL-diesel. GTL is een schonere diesel dan de conventionele diesel uit aardolie en is gemaakt van aardgas of flare gas. Op aanvraag kunnen wij ook HVO 100 diesel leveren. Deze brandstof is volledig gemaakt van reststoffen uit het plantenrijk. Bij HVO krijgt u een certificaat waarmee u aan kunt tonen dat u aan de CO2 -prestatieladder voldoet. De kleinere motoren zoals de handgereedschappen worden afgetankt met Aspen: een alkylaatbenzine welke 99% schoner is voor het milieu.

1.2.3. Machineverhuur - GTL Fuel
1.2.3. Machineverhuur - HVO Fuel

Onze duurzame verhuur producten

Verhuur voor en door professionals!