Omschrijving

Wanneer u aan het lassen bent op een locatie waar geen afzuiging aanwezig is, is het verstandig om gebruik te maken van een mobiele afzuiger. Het gebruik van een afzuiging wordt evenals het gebruik van een laskap ten zeerste aan geraden. Het niet gebruiken van deze persoonlijke beschermings middelen heeft tot gevolg dat u een grotere kans heeft op longziekten en longkanker.

Het gebruiken van een lasdampafzuiger is eenvoudig. Voorzien van een 3-delig verstelbare arm met een maximale lengte van 3.5 meter kan u in elke positie afzuiging creëren. Daarnaast is deze afzuiger eenvoudig te verplaatsen door het wielenstel dat zich aan de onderzijde bevindt.

Om de aangezogen lasdampen te filteren en schone lucht uit te blazen is dit hulpmiddel voorzien van een intern filtersysteem. Een vuilindicator geeft aan wanneer het filter vervangen moet worden.

Deze lasdamp afzuiging is geschikt voor lichte tot middelzware laswerkzaamheden die een 'vrijwel' droge lasrook veroorzaken.

 

Specificaties:

  • Gewicht: 103 kg
  • Afzuigcapaciteit: 1250 m3/h
  • Aansluiting: 5-polig 32A
  • Geluidsniveau: 96 dB(a)

Download de specificatiesheet

Download de brochure

 

Specificaties

Productcode05050010
Veiligheidsadvies
ISO 7010 GehoorbeschermingISO 7010 OogbeschermingISO 7010 VeiligheidsschoenenISO 7010 VeiligheidshandschoenenISO 7010 Werk- / VeiligheidskledingISO 7010 VeiligheidshelmISO 7010 Ademhalingsbescherming

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 85,00 per dag
vanaf € 275,00 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!