Elektrotechniek

Lasapparatuur

Ben je een professionele lasser en op zoek naar hoogwaardige lasapparatuur voor tijdelijke projecten? Zoek niet verder en huur je lasapparatuur bij 123 Machinevuur. Wij bieden apparaten van uitmuntende kwaliteit, waardoor we jouw werk een stuk eenvoudiger maken.

Het huren van lasapparatuur heeft vele voordelen ten opzichte van het kopen van een exemplaar. Je vermijdt dure onderhoudskosten en het in beslag nemen van veel ruimte op je werkplek. Bij 123 Machineverhuur kun je de lasapparatuur vinden die je nodig hebt. Lees verder voor meer informatie over deze apparaten!

Elektroden lasapparaat

De lasapparatuur die wij aanbieden, omvat onder andere elektroden lasapparaten. Deze apparaten maken gebruik van de BMBE-methode, waarbij stukjes elektroden worden omgesmolten. Dit verschilt van poederlassen, waarbij flux wordt gebruikt. Bij poederlassen staat de diepte van het lassen centraal, terwijl de BMBE-methode zich richt op het tempo van het lassen.

Het voordeel van het huren van een elektroden lasapparaat is het relatief lage waterstofgehalte dat deze methode met zich meebrengt.

De voordelen van elektrisch lassen

Elektrisch lassen biedt tal van voordelen die deze lastechniek aantrekkelijk maken voor diverse toepassingen:

  1. Veelzijdigheid: elektrisch lassen maakt het mogelijk om vrijwel alle materialen met elkaar te verbinden, behalve aluminium. Dit maakt het een veelzijdige optie voor diverse projecten.
  2. Geschikt voor hobbyisten: onze lasapparatuur is ook ideaal voor hobbyisten. Elektroden zijn beschikbaar in kleine hoeveelheden, waardoor je niet vastzit aan grote aankopen van lasmateriaal.
  3. Efficiëntie: elektrisch lassen staat bekend om zijn efficiëntie in het lassen van verschillende materialen. Met de juiste instellingen kun je snel en nauwkeurig lassen.
  4. Kostenbesparing: doordat je bij elektrisch lassen vrijwel elk materiaal kunt lassen, bespaar je kosten op de aanschaf van specifieke lasapparatuur voor verschillende materialen.

Of je nu een professionele lasser bent of af en toe klust in je vrije tijd, elektrisch lassen biedt de flexibiliteit en efficiëntie die je nodig hebt voor een succesvol lasproject.

Verschillende soorten lasapparaten

Lasapparaten kunnen in diverse situaties van pas komen. Als je te maken hebt met drukte in je werkplaats of wanneer een lasmachine tijdelijk buiten werking is vanwege onderhoud, zijn onze lasapparaten bijzonder handig om te huren. In ons assortiment vind je onder andere de Lastrafo 140A en lasdamp afzuiging.

De Lastrafo 140A kan worden aangesloten op 230 V, maar indien gewenst is ook 400 V mogelijk. We raden ook aan om gebruik te maken van de lasdamp afzuiging. Bij het lassen komen schadelijke stoffen vrij die je beter kunt afzuigen.

123 Machineverhuur

Heb je nog vragen over het huren van lasapparatuur of andere elektrotechniek bij 123 Machineverhuur? Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar. Je kunt ons doordeweeks bereiken tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0800 - 53 53 123 of stuur een e-mail naar info@123machineverhuur.nl.

Reserveer het gewenste product bij onze vestiging in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, IJmuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

FAQ’s

Waar kan ik een lasapparaat huren?

Je kunt een lasapparaat huren bij gespecialiseerde verhuurbedrijven zoals 123 Machineverhuur. Wij bieden kwalitatieve lasapparatuur aan tegen betaalbare huurprijzen. Neem contact met ons op en bekijk op onze website de juiste lasapparatuur voor jouw project.

Waarom zou ik lasapparatuur huren in plaats van kopen?

Het huren van lasapparatuur heeft verschillende voordelen, waaronder het vermijden van hoge aanschafkosten en het niet hoeven dragen van onderhoudskosten. Bovendien heb je geen zorgen over ruimtegebrek op je werkplek, omdat je het apparaat alleen huurt wanneer je het nodig hebt.

Voor welke lasmethode is een elektroden lasapparaat geschikt?

Een elektroden lasapparaat maakt gebruik van de BMBE-methode (Booglassen Met Beklede Elektroden). Hierbij worden stukjes elektroden omgesmolten om het laswerk uit te voeren. Dit maakt het geschikt voor diverse lastoepassingen, inclusief het lassen van constructies, reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!