Elektrotechniek

Lasapparatuur

Bent u professioneel lasser en bent u op zoek naar een partij waar u tijdelijk een beroep kunt doen op een apparaat? Zoek dan niet verder en kom uw lasapparatuur huren bij 123 Machineverhuur. Onze apparaten zijn van uitmuntende kwaliteit en door dit gereedschap te verhuren, maken wij uw leven een stuk eenvoudiger.

Lasapparatuur huren biedt zoveel meer voordelen dan het aanschaffen van een exemplaar. Dure onderhoudskosten of het innemen van veel ruimte op uw werkplek zijn problemen waar u zich niet over hoeft te bekommeren als u lasapparatuur huren komt bij ons. Wilt u graag weten welke lasapparatuur wij bieden? Op deze pagina vertellen wij meer over dit apparaat!

Elektroden lasapparaat

Het gereedschap dat wij te leen hebben, kan gezien worden als een elektroden lasapparaat. Dit soort apparaten passen een andere lasmethode toe dan het geval is bij poederlassen. Bij poederlassen wordt gebruikgemaakt van flux, een vloeistof die makkelijk bewerkbaar is. Hierbij staat niet het tempo, maar de diepte van het lassen centraal.

Klanten die een beroep doen op een elektroden lasapparaat, gebruiken de BMBE-methode. Hierbij worden stukjes van elektroden gepakt die vervolgens worden omgesmolten. Een voordeel aan het huren van deze lasapparatuur, is het relatief lage waterstofgehalte.

Elektrisch lassen

Klanten van 123 Machineverhuur die elektrisch lassen, hebben daar zo hun beweegredenen voor. Het voordeel van elektrisch lassen, is dat vrijwel alle materialen met elkaar te verbinden zijn. Op aluminium na, is er geen enkele materiaalsoort te noemen die ongeschikt is.

Regelmatig komen ook hobbyisten lasapparatuur huren bij 123 Machineverhuur. Dit komt omdat onze apparaten uitermate geschikt zijn voor mensen die af en toe in hun vrije tijd wat willen klussen, want elektroden zijn verkrijgbaar in kleine partijen. Daardoor hoeft u niet direct heel veel lasmateriaal aan te schaffen!

Lasapparaten

Lasapparaten kunnen in verschillende situaties van pas komen. Heeft u last van enorme drukte of is er een lasmachine weg in verband met onderhoud? Dan zijn onze lasapparten erg handig om te huren. De Lastrafo 140A en de lasdamp afzuiging sieren ons assortiment. Het eerstgenoemde apparaat kan aangesloten worden op 230 V, maar indien gewenst is ook 400 V mogelijk.

Wij raden u tevens aan om een beroep te doen op de lasdamp afzuiging. Bij lassen komen er allemaal schadelijke stoffen vrij, die u maar beter kunt wegsluizen. Zo’n apparaat is al verkrijgbaar tegen een bedrag van €85,00 per dag.

123 Machineverhuur

Overweegt u om lasapparatuur te huren bij 123 Machineverhuur? Bij ons kunt u allerlei elektrotechniek of ander materieel en machines voor bepaalde tijd huren. Op deze pagina treft u de dag- en weekprijzen, zodat u inzichtelijk kunt maken hoe het kostenplaatje er daadwerkelijk uit komt te zien. Het enige wat we van u vragen, is het invullen van de persoonlijke gegevens. Zodra wij de reservering goedgekeurd hebben en de voorkeursdata hebben gecontroleerd, kunt u spoedig een beroep doen op de apparatuur. Heeft u nog een vraag over de apparatuur? Neem dan contact op met onze specialisten.

Verhuur voor en door professionals!