Elektrotechniek

Heeft u binnenkort elektrotechnische werkzaamheden waarvoor u op zoek bent naar te huren elektrotechniek? Dan bent u 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Of u nu tijdelijk stroomvoorziening of een lichtmast om de evenementenlocatie beter te verlichten nodig heeft. Bekijk ons aanbod elektrotechniek en huur het gewenste materiaal gemakkelijk online!

Het aanbod

Op onze website vindt u een overzicht van alle te huren elektrotechniek voor in de evenementenbranche, de bouw of voor u als particulier. Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten elektrotechniek, van lichtmasten en verlengkabels tot aan aggregaten en generatoren. Hierdoor vindt u voor iedere klus de juiste apparatuur bij 123 Machineverhuur. Plaats de gewenste elektrotechniek in uw winkelmand en geef vervolgens de gewenste datum op dat u deze wilt huren. Vervolgens controleren wij of de data beschikbaar zijn en zullen we u daar binnen 24 uur per mail van op de hoogte stellen.

Elektrotechniek huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u nog vragen over onze elektrotechniek? Stel ze gerust aan ons. Op onze klantenservice zitten iedere werkdag én iedere zaterdagochtend mensen met kennis van de machines en het materieel dat we verhuren. Heeft u dus een vraag of een opmerking over onze te huren producten, over het vervoer of over het bestelproces, dan zijn we goed bereikbaar. Doordeweeks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-53 53 123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!