Omschrijving

Deze 230 volt kabelhaspel is geschikt om te gebruiken als verlengsnoer en verdeelpunt. Hierdoor kunt u eenvoudig diverse machines aansluiten op deze kabelhaspel.

Beschikbaar in een lengte van 33 tot 50 meter kunt u op grote afstand van uw basisstroompunt werken. Daarnaast is deze kabelhaspel door zijn compacte formaat eenvoudig te vervoeren. Voorzien van een sta-beugel kan deze kabelhaspel neergezet worden waarna de kabel afgerold kan worden.

Om uw extra veiligheid te bieden is deze kabelhaspel voorzien van oververhittingsbeveiliging. Daarnaast liggen de contactpunten in de kabelhaspel waardoor de stekker stevig vast zit. Deze kabelhaspel heeft een draadoppervlak van 2.5mm2 waardoor het mogelijk is om meerdere apparaten aan te sluiten op de haspel.

Kortom het gebruik van een kabelhaspel vergroot het gemak waarmee er gewerkt kan worden. Er is geen sprake meer van bundels verlengsnoeren die in de knoop zitten en u kunt eenvoudig op deze manier meerdere apparaten aansluiten op hetzelfde stroompunt.

 

Specificaties:

  • Lengte: 33 - 50 meter
  • Spanning: 230 volt
  • Aantal aansluitingen: 4
  • Voorzien van: oververhittingsbeveiliging

Specificaties

Productcode05070000
Veiligheidsadvies
ISO 7010 Veiligheidshandschoenen
SpecialismenEvenementen

Prijzen (excl. 21% BTW*)

vanaf € 10,00 per dag
vanaf € 18,50 per week

* Alle vermelde prijzen zijn exclusief toeslag schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.
Alle prijzen zijn gebaseerd op 8 draaiuren per dag of 40 draaiuren per week.
Indien u niet over een debiteurnummer beschikt, vragen wij borg en legitimatie.

Verhuur voor en door professionals

Persoonlijk advies van professionals met vakkennis

Jonge, uitgebreide en duurzame vloot

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!