Elektrotechniek

Verlengkabels

Bent u op zoek naar verlengkabels in de vorm van een haspel, verdeelblok of met krachtstroom? Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor kwalitatief goede verlengkabels. U huurt eenvoudig via onze website de voor u juiste verlengkabel voor onbepaalde tijd.
Prijzen excl. BTW » Verhuur » Elektrotechniek » Verlengkabels

Soorten verlengkabels

Bij 123 Machineverhuur kunt u terecht voor verschillende soorten verlengkabels. Verlengkabels worden gebruikt om een stroomkabel te verlengen. Sluit de verlengkabel aan het stopcontact en de kabel van het apparaat kunt u daar weer aan bevestigen. Er zijn verschillende soorten verlengkabels:

  • Verlengkabels voor binnen: deze hebben niet het soort behuizing dat bestand is tegen regen, wind en veel vuil.
  • Verlengkabels met verdeeldozen: 1 verlengkabel en meerdere stekkers aansluiten? Dan is deze verlengkabel ideaal voor u.
  • Haspels: u rolt het verlengsnoer helemaal uit en u kunt aan de slag. Deze verlengsnoeren zijn ideaal voor buitengebruik en u kunt er meerdere apparaten op aansluiten.
  • Verlengkabels met krachtstroom: heeft u meer stroom nodig dan dat een ‘gewone’ stopcontact kan leveren? Gebruik dan een krachtstroomkabel met 230 tot 400 Volt aan vermogen.

Ziet u niet de verlengkabel die u nodig heeft? U kunt ons ook bellen, dan geven we u graag advies, waardoor u uw werkzaamheden door kunt zetten.

Welke verlengkabel?

een verlengkabel is dus niet zomaar een draad. U dient rekening te houden met meerdere aspecten. Voor u een verlengkabel huurt, weet dan zeker welke afstand u moet overbruggen met de kabel. Zo bespaart u een hoop frustratie als de kabel toch te kort blijkt. Bepaal vervolgens of u de kabel binnen of buiten moet gebruiken, welke apparaten u erop aan wilt sluiten en hoeveel stroom de apparaten vragen. Veiligheid staat voor alles. Wees er dus zeker van dat u de verlengkabel op de juiste manier gebruikt. Gebruik geen verlengsnoer die niet voor buiten bestemd is, buiten. Kabels die voor buiten bedoeld zijn, zijn waterbestendig gemaakt en bestand tegen scherpe voorwerpen. Ideaal voor op de bouw, tijdens het klussen of lassen.

Verlengkabel huren via 123 Machineverhuur

Een verlengkabel of andere elektrotechniek apparaten en machines huurt u gemakkelijk en snel via onze site. Op deze pagina ziet u het aanbod in verlengkabels. Klik de verlengkabel aan die u wilt hebben, plaats het in uw winkelmandje en vul vervolgens uw gegevens in. Daar wordt ook gevraagd van wanneer tot wanneer u de kabels wilt huren. Vervolgens doen wij ons best om uw order te bevestigen. Let op: de huur is niet definitief, tot wij het bevestigd hebben. Lukt het ons niet, zullen we altijd contact met u opnemen. U huurt de kabels per uur, dag, week of maand.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!