Houtbewerking

Zaagmachines

Bent u op zoek naar een zaagmachine voor het zagen van hout? Bij ons in de webshop vindt u verschillende zaagmachines voor houtbewerking. Van hele bouwzaagtafels tot een handzame decoupeerzaag of cirkelzaag. U huurt al onze zaagmachines hieronder per dag of per week. Kijk voor de prijzen per product bij de omschrijving van het product zelf.

Cirkelzaag huren

Een van de zaagmachines die we verhuren is een cirkelzaag. Deze zaag heeft een stalen schijf als blad. Een cirkelzaag kan draagbaar zijn, maar er zijn ook tafels met een ingebouwde cirkelzaag voor het zwaardere geschut. Met een cirkelzaag kunt u lange planken of balken zagen. Ook kan er in een hoek van 45 of 90 graden gezaagd worden. Houd rekening met de dikte van de balk en hoe diep de zaag kan zagen. Bij een tafel met een cirkelzaag beweegt u het te zagen materiaal over de tafel heen om te zagen. Bij een hand cirkelzaag, moet je de zaag juist bewegen. Er zijn ook cirkelzagen met geleiders, zodat je precies in de goede lijn zaagt en blijft zagen.

Cirkelzaag huren bij 123 Machineverhuur

Een cirkelzaag huurt u gemakkelijk via de site van 123 Machineverhuur. Op onze site staat al het materieel en apparatuur die wij voor de bouw en voor de evenementenbranche verhuren. Een cirkelzaag huurt u gemakkelijk door de gewenste variant in de winkelmand te plaatsen. Zo reserveert u de zaag. U geeft aan wanneer u de cirkelzaag nodig heeft en wij bevestigen de reservering als de zaag in die periode beschikbaar is. Is dat niet het geval, bieden we altijd een oplossing en nemen we contact met u op.

 

Verhuur voor en door professionals!