Houtbewerking

Zaagmachines

Bent u op zoek naar een efficiënte methode om hout te zagen? Bezoek dan één van de vestigingen van 123 Machineverhuur om een cirkelzaag te huren. Bij het cirkelzaag huren bieden we u diverse opties, zoals complete bouwzaagtafels tot handzame decoupeerzagen. U kunt een cirkelzaag huren voor een dag of voor een week, waarbij we verschillende verschillende prijzen hanteren. Om u een beter beeld te geven bij de diverse apparaten, hebben we hieronder een tekst gewijd aan de mogelijkheden.

Handcirkelzaag huren

Een van de mogelijkheden die u bij ons heeft, is het huren van een handcirkelzaag. Deze te huren cirkelzaag is te herkennen aan de stalen schijf als blad. Een cirkelzaag kan draagbaar zijn, maar er bestaan ook tafels met een ingebouwde cirkelzaag voor het zwaardere geschut. Met een handcirkelzaag kunt u lange planken of balken zagen, maar indien gewenst kan er ook in een hoek van 45 of 90 graden gezaagd worden.

Houd rekening met de dikte van de balk en hoe diep het hulpmiddel zagen kan. Bij een tafel met een cirkelzaag beweegt u het te zagen materiaal over de tafel heen om te zagen. Bij een hand cirkelzaag, moet je de zaag juist bewegen. Er zijn ook cirkelzagen met geleiders, zodat u precies in de goede lijn blijft zagen.

Decoupeerzaag huren

Moet u een wel heel specifieke vorm uitzagen? Overweeg dan om een decoupeerzaag te huren bij 123 Machineverhuur. Zo'n soort cirkelzaag is vergelijkbaar met een figuurzaag, maar dan mét elektrische aandrijving. Elke te huren decoupeerzaag is uitgerust met een zaagje, waarbij de kartelmesjes van het apparaat af wijzen. Op het moment van activatie gaat beweegt het zaagje verticaal. U verwijdert en bevestigt het zaagje met het bovenliggende knopje. Ter bevordering van de veiligheid, is er ook een vergrendelknop. Deze knop voorkomt dat u het apparaat per abuis aanzet op momenten dat u dat niet wilt. Daarnaast is er een draaibare knop, die de snelheid bepaalt waarmee de op- en neerwaartse bewegingen bepaald wordt.

Invalcirkelzaag

De invalcirkelzaag mag evenmin ontbreken in dit rijtje aan opties. Dit apparaat wordt onder andere gebruikt voor het door midden zagen van kunststof, aluminium, hout en andere materialen. Daarmee is de invalcirkelzaag een optie waarmee u allerlei kanten op kunt. Het apparaat komt altijd met een geleiderail. Dit is een soort 'spoor' waar de te huren cirkelzaag zich overheen beweegt, om secure stuurbewegingen te garanderen.

Cirkelzaag huren bij 123 Machineverhuur

Een cirkelzaag huren doet u gemakkelijk via de site van 123 Machineverhuur. Op onze site staat al het materieel en apparatuur die wij voor de bouw en voor de evenementenbranche verhuren. Een cirkelzaag huurt u gemakkelijk door de gewenste variant in de winkelmand te plaatsen. Zo reserveert u de zaag. U geeft aan wanneer u de cirkelzaag nodig heeft en wij bevestigen de reservering als de zaag in die periode beschikbaar is. Is dat niet het geval, bieden we altijd een oplossing en nemen we contact met u op.

Huur het door u gewenste product bij onze vestiging in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!