Houtbewerking

Schaafmachines

Heeft u een schaafmachine nodig voor het bewerken van hout? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Ons assortiment met apparatuur maken uw werkzaamheden omtrent houtbewerking een stuk gemakkelijker. Heeft u dus een klus met hout en heeft u daar een beetje extra hulp bij nodig? Huur dan gemakkelijk een schaafmachine bij ons en ga aan de slag. Bekijk hieronder ons aanbod!

Een schaafmachine voor houtbewerking

Een schaafmachine wordt veelal gebruikt bij het bewerken van hout en is ideaal voor het grovere schuurwerk. Zo kan je hiermee hout afschaven, hoeken afschuinen en sponningen nauwkeurig maken, maar bijvoorbeeld ook deuren en kasten schaven. Een schaafmachine is in staat grote oppervlaktes van hout weg te schaven, met als gevolg een mooi en glad resultaat.

Schaafmachine huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u graag een schaafmachine huren? Dat kan gemakkelijk online. Plaats uw uitgekozen schaafmachine in uw winkelmand. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens invoeren en een vestiging uit te kiezen. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, zullen wij er naar streven om dit binnen één werkdag te bevestigen. Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de schaafmachine in de door u gekozen periode. Vragen over een schaafmachine huren? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

 

Verhuur voor en door professionals!