Houtbewerking

Schaafmachines

Houtbewerking is een principe dat relatief lastig uit te voeren is zonder de juiste hulpmiddelen. Door een schaafmachine te huren bij 123 Machineverhuur, wordt deze klus een fluitje van een cent. Bij 123 Machineverhuur kunt u een schaafmachine huren voor korte én lange tijd, waardoor de duur van de periode altijd afgesteld kan worden op uw persoonlijke wensen.

Komt u een schaafmachine huren bij één van onze vestigingen? We schotelen u dan twee opties voor, die in verschillende situaties van pas komen. Meer weten? Hieronder vertellen we u alles over het huren van een schaafmachine.

De functie van een hout schaafmachine

Een hout schaafmachine wordt veelal gebruikt bij het bewerken van hout en is ideaal voor het grovere schuurwerk. Hout afschaven, hoeken afschuinen en sponningen nauwkeurig maken: het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die het huren van een schaafmachine met zich meebrengen. Maar ook het egaal maken van kasten of deuren is geen partij voor dit krachtige apparaat. Daarnaast is een hout schaafmachine in staat grotere oppervlaktes van hout weg te schaven, wat een mooi en glad eindresultaat tot gevolg heeft.

Hoe werkt een schaafmachine?

Als u weet hoe een schaafmachine werkt, is hij relatief makkelijk in gebruik. Klem het stuk hout dat u bewerken wilt vast en haal alle elementen, zoals spijkers en schroeven weg. Stap 2 is gericht op de schaafdiepte, die u instelt door te draaien aan de knop. Meestal bevat een schaafmachine een afvoer, waarmee u de richting bepaalt waar de snippers heen sputteren. Om viezigheid te voorkomen, plaatst u een stofzuiger in de opening.

Om de te huren schaafmachine veilig te gebruiken, zet u lichte druk met uw 'verkeerde' hand op het voorstuk. De andere hand gebruikt u om het apparaat sturing te geven. Let daarbij goed op dat de messen van het apparaat het hout blijven raken, om een egaal eindresultaat te bevorderen.

Accu of elektrische schaaf huren?

Eerder benoemden we al even dat u twee opties tot uw beschikking heeft bij 123 Machineverhuur. De meest logische optie die wij u bieden, is het huren van een elektrische schaaf. Dit product heeft een voltage van 230 volt en is van het merk Makita. Onze klanten kiezen vaak voor deze machine, omdat elektriciteit vaak omhanden is. Bent u van plan om hout te bewerken op plekken waar stekkers en stopcontacten te ver uit elkaar liggen? Dan faciliteren we ook een schaafmachine op accu.

Schaafmachine huren bij 123 Machineverhuur

Wilt u graag een schaafmachine huren? Dat kan gemakkelijk online bij 123 Machineverhuur. Plaats uw uitgekozen schaafmachine in uw winkelmand. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw persoonlijke gegevens invoeren en een vestiging uit te kiezen. Wij regelen de rest! Zodra wij uw reservering binnen hebben, streven wij ernaar om dit binnen één werkdag te bevestigen.

Pas na deze bevestiging bent u verzekerd van de schaafmachine in de door u gekozen periode. Vragen over een schaafmachine huren? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Doordeweeks zijn wij bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur zijn we zowel telefonisch (0800-5353123) en per mail (info@123machineverhuur.nl) te bereiken.

Huur het door u gewenste product bij onze vestiging in Apeldoorn, Breda, Dronten, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen of Zwolle.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!