123 Machineverhuur Raalte

Tjalkstraat 7
8102 HG Raalte

Filiaalleider: Etienne de Rouw

Openingstijden:

 • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
 • Zaterdag van 8.00u tot 12.00u.
Let op! Tijdens de bouwvak hebben wij gewijzigde openingstijden. Klik hier voor meer informatie.

Het mooie aan werken in de bouw is dat men dagelijks een beroep mag doen op de meest ingenieuze apparaten, machines en toebehoren. Aangezien het geen doen is om al dit werkgereedschap in uw bezit te hebben, kunt u bij 123 Machineverhuur Raalte terecht om een tijdelijk beroep te doen op dit materieel.

Onder leiding van filiaalleider Thijs Kemperman staan de collega’s van 123 Machineverhuur Raalte iedere werkdag (07:00 – 17:00) en zaterdag (08:00 – 12:00) paraat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 123 Machineverhuur Raalte is gesitueerd aan de Tjalkstraat 7, op enkele minuten rijden van het centrum. Meer weten over onze dienstverlening? Lees dan gauw verder.

Machineverhuur

Zoals de naam van 123 Machineverhuur Raalte al enigszins doet vermoeden, is onze ‘core business’ machineverhuur. Onze reinigingsmachines zijn hier een subonderdeel van. Reinigingsmachines helpen u bij het schoon krijgen van ernstig aangetaste vloeren, muren en andere oppervlakken. Onze hogedrukreinigers en schrob-zuigmachines zijn kwalitatief gezien dusdanig goed, dat de winkelvloer binnen een handomdraai blinkt als nooit tevoren

Een groep die regelmatig bij ons aanklopt voor machineverhuur, zijn kleinschalige bouwbedrijven. Doordat ze niet in staat zijn om al het materieel zelf in bezit te hebben, biedt onze service uitkomst. Bij ons heeft u zelf invloed op de duur van de verhuurperiode. Tijdig een aanvraag bij ons doen en de gegevens in gereedheid brengen is het enige wat u hiervoor hoeft te doen.

Verhuur gereedschap

De verhuur van gereedschap is een andere dienst die wij leveren. In ons aanbod treft u een keur aan soorten, waar handgereedschap er één van is. Knabbelscharen, tapijtstrippers en multitools: vraag 123 Machineverhuur Raalte of we het hebben en we zullen instemmend knikken.

Schiethamers behoren eveneens tot onze verhuur van gereedschap. Dit materieel voorkomt dat u al het zware werk zelf moet doen en zorgt voor een efficiënter gebruik van spijkers. Door de luchtdruk krijgt de spijker geen kans om uit het oppervlak te verdwijnen.

Huur gereedschappen

De huur van gereedschappen bij 123 Machineverhuur Raalte is allesbehalve prijzig. Doordat wij de beschikking hebben over een breed aanbod, zijn wij in staat om de kosten voor de huur van gereedschappen laag te houden. Om u een overzicht te geven van een aantal van onze categorieën, zetten we ze enkele hieronder voor u op een rijtje:

 • Aanhangwagens
 • Beton & metselwerk
 • Bouwplaats & event materieel
 • Elektrotechniek gereedschap
 • Grondverzet apparaten
 • Houtbewerkingsapparatuur
 • Hoogwerkers
 • Meetapparatuur
 • Pompen
 • Reinigingsmachines
 • Wegenbouw materieel

123 verhuur Raalte

123 verhuur Raalte is niet de enige vestiging die ons bedrijf kent. Naast onze locatie in Overijssel, hebben we ook locaties in andere gedeeltes van Nederland. Zo kunt u ook terecht bij de 123 verhuur Dronten, Apeldoorn en Breda. Benieuwd naar onze andere locaties? Bekijk dan onze vestigingen pagina.