123 Machineverhuur Amsterdam

Van der Madeweg 53N

1114 AM Amsterdam

 

Navigatie adres:

Joan Muyskenweg 146

1099 BS Amsterdam

Plan je route

Filiaalleider: Marco Vink

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
  • Zaterdag gesloten.
Let op! Tijdens de bouwvak hebben wij gewijzigde openingstijden. Klik hier voor meer informatie.

123 Machineverhuur Amsterdam

Op onze website vindt u veel verschillend te huren gereedschap voor de bouw en de evenementenbranche. Bent u in de regio van Amsterdam op zoek naar te huren machines en materialen? Dan bent u bij 123 Machineverhuur aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een vestiging in Amsterdam, maar door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een machineverhuur bij u in de buurt. Breng in kaart wat u precies nodig heeft voor uw werkzaamheden en huur dit materiaal bij 123 Machineverhuur. Wij worden graag uw partner en voorzien u hierbij van de beste materialen en machines. Hierdoor maken wij uw werkzaamheden een stuk gemakkelijker. Benieuwd wat wij precies voor uw project kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod!

Het aanbod

Huur nu uw gewenste gereedschap of machines bij ons dynamische verhuurbedrijf. Wij laten u graag kennismaken met onze producten. Heeft u naast machines ook nog bouwliften of toiletten nodig? Daar voorzien wij onze klanten ook graag in. Op onze website vindt u ontelbaar veel gereedschap, van gereedschap voor beton- & metselwerken tot aan elektrotechniek en meetapparatuur. U vindt het allemaal in ons assortiment. Wij hebben ruime ervaring met het bevoorraden van onder andere: projecten in de bouw, GWW, industrie en evenementen. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor al uw benodigdheden.

Contact met 123 Machineverhuur Amsterdam

Wij informeren u graag goed over ons gereedschap en de machines. Komt u er niet helemaal uit bij het selecteren van het meest geschikte materiaal voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Neem telefonisch contact op via 020-2358813 en wij helpen u graag verder. Hiernaast kunt u ook mailen naar amsterdam@123machineverhuur.nl of vul even het contactformulier op onze website in, hierna nemen wij spoedig contact met u op. Samen maken wij van uw klus een succes!