123 Machineverhuur Genemuiden

Schering 41
8281 JW Genemuiden

Filiaalleider: Dick van Munster

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.00u.
  • Zaterdag van 8.00u tot 12.00u.

Bent u woonachtig in de Kop van Overijssel en zoekt u al een tijdje een geschikte partij waar u voordelig materieel kunt lenen? Zoek dan niet verder en ga in zee met 123 Machineverhuur Genemuiden. Al jaren zijn wij een betrouwbare leverancier van verschillende machines, apparaten en andere toebehoren. Deze worden onder andere ingezet bij de opbouw van festivals, maar ook particuliere klanten en mensen die werkzaam zijn in de bouw kloppen bij ons aan de deur.

Bent u nieuwsgierig voor welke apparaten u goed zit bij 123 Machineverhuur Genemuiden? Op deze pagina vertellen wij u er alles over!

Machines huren Genemuiden

Professionals weten als geen ander dat het door de hoge kostprijs onmogelijk is om al het materieel in eigen beheer te hebben. Daarom kunt verschillende soorten machines huren in Genemuiden. 123 Machineverhuur heeft er doelbewust voor gekozen om een breed assortiment te hanteren, zodat wij een brede doelgroep kunnen bedienen.

Ons magazijn staat vol met apparaten, die onder te verdelen zijn naar verschillende subcategorieën. Op onze website vindt u een logisch gekozen rangschikking van de machines, zodat u niet lang hoeft te zoeken naar het apparaat van uw voorkeur. Aanhangwagens & transportmiddelen, bouwplaats- & event materieel, reinigingsmachines en houtbewerking apparaten zijn slechts een greep uit de verschillende opties die u bij ons heeft.

Hoogwerker huren Genemuiden

Een hoogwerker huren in Genemuiden is één van de opties waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Telescoophoogwerkers, auto hoogwerkers of knikarmhoogwerkers: u kunt het zo gek niet bedenken, of u kunt het bij ons verkrijgen. Klanten die een hoogwerker huren in Genemuiden, hebben daar uiteenlopende redenen voor. Glazenwassers die als opdracht hebben gekregen om hoge kantoorpanden te schoonmaken zijn een goed voorbeeld van een groep die bij ons aanklopt. Daarmee leent dit apparaat zich uitstekend voor de wat ingewikkeldere schoonmaakklussen.

Expertise

123 Machineverhuur Genemuiden wordt geleid door Dick van Munster, een ervaren filiaalleider die een kundig team aan specialisten aanstuurt. Onze medewerkers zijn al jaren actief, waardoor ze over de nodige expertise beschikken. Bent u onervaren met bepaalde machines en vindt u het prettig om eerst wat uitleg te krijgen alvorens u overgaat tot een huurperiode? Schroom dan niet om bij ons langs te komen en uitleg te vragen.

Indien gewenst kunt u er ook voor kiezen om thuis wat research te verrichten alvorens u naar ons toekomt. Op onze pagina’s vindt u een uitgebreide uitleg over ieder afzonderlijk apparaat, waarmee u al een eind kunt komen. Komt u er niet uit? Onze klantenservice medewerkers staan u graag te woord!

Vestigingen 123 Machineverhuur

123 Machineverhuur Genemuiden is niet de enige locatie van ons bedrijf in Nederland. Vestigingen van 123 Machineverhuur vindt u eveneens in andere provincies zoals Flevoland, Drenthe en Brabant. Dronten, Meppel en Breda zijn voorbeelden van vestigingen waar u terechtkunt.

Bent u specifiek op zoek naar een locatie die gespecialiseerd is in bouwliften? Onze locatie in Tilburg beschikt over een speciale bouwliftendivisie, waardoor u daar specifiekere vragen kunt stellen die meer gericht zijn op dit materieel.