Houtbewerking

Schuurmachines

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u zo een schuurmachine kunt huren? Zoek dan niet verder en kom een schuurmachine huren bij 123 Machineverhuur. Schuurmachines zijn onvermijdelijk als u druk bezig bent met de laatste loodjes van uw verbouwing. Indien u bepaalde oppervlakken namelijk niet schuurt, zal het aanbrengen van de verf moeizaam verlopen.

Het is dus beter om wat voorwerk te plegen met een schuurmachine, zodat ook het laatste gedeelte van uw klus soepel zal verlopen. 123 Machineverhuur beschikt over een geduldige klantenservice. Mocht u er dus niet uitkomen, dan is er altijd een collega die de tijd wilt nemen om u meer te vertellen over het huren van een schuurmachine. Bekijk hier onze schuurmachines!

Schuurmachine vloer huren

Wilt u uw huidige pakketvloer in de lak zetten, dan dient het oppervlak eerst glad te worden gemaakt. Maak het uzelf gemakkelijk en kom een vloer schuurmachine huren bij 123 Machineverhuur. Het glad maken van een groot oppervlak zal namelijk een stuk sneller verlopen als u een vloer schuurmachine komt huren bij 123 Machineverhuur. Hiermee bespaart u de nodige tijd die u aan andere zaken kunt spenderen en tevens kost het u nog minder energie ook, wat wel zo prettig is als u bezig bent met een langdurig bouwproject.

Komt u de Woodboy 230V, onze variant van dit type schuurmachine, huren bij 123 Machineverhuur, dan doet u er goed aan om extra boen- en schrobborstels erbij te nemen.

Vloerschuurmachine huren: dit is wanneer het van pas komt

Heeft iemand u verteld over onze mogelijkheid tot een vloerschuurmachine huren, maar weet u zelf nog maar weinig van de voordelen af? De meeste 123 Machineverhuur klanten die een schuurmachine huren bij ons, doen dat om op het moment dat ze naar een nieuw onderkomen verhuizen. De bij ons te huren vloerschuurmachine kan er namelijk voor zorgen dat de parketvloer in het nieuwe huis weer een ‘frisse’ look and feel krijgt. Met behulp van deze schuurmachine wordt het bovenstuk van de parketvloer eraf gehaald, zodat u zelf een nieuw kleurtje kunt uitzoeken. Het bewerken van een houten vloer wordt vaak gedaan aangezien de aanschaf van een nieuwe vloer vaak meer dan €2000,00 kost (exclusief arbeidskosten). De huurkosten van onze machine ligt vele malen lager, terwijl het resultaat er niet bepaald minder om is.

Bandschuurmachine huren

Zoekt u een handzaam model, waar u gemakkelijk mee uit de voeten kunt? Kom dan een bandschuurmachine huren bij 123 Machineverhuur. Dit apparaat van 230 volt is een beresterk apparaat, waardoor u niet zelf meer aan de slag hoeft met schuurpapier om oppervlakken vlak te maken. Zodra u aan het werk gaat met de bandschuurmachine, haalt u eerst de spanning van het apparaat af. U doet dit, zodat het schuurpapier om de bandschuurmachine heen geplaatst kan worden. Hierbij dient de pijl aan de binnenzijde van het papier dezelfde richting op te wijzen als op de parketschuurmachine, zoals het apparaat ook wel heet.

Maak de hendel weer vast nadat het schuurpapier bevestigd is en plaats bij voorkeur een stofzak, zodat de deeltjes niet in het rond vliegen. Om veilig te kunnen werken, draagt u een veiligheidsbril. Activeer de machine en wacht totdat de bandschuurmachine volledig draait en maak de bewegingen in de richting van de vezels om tot mooie resultaten te komen.

Professionele schuurmachine huren

Een schuurmachine aanschaffen is natuurlijk niet nodig, want bij 123 Machineverhuur kunt u gewoon een professionele schuurmachine huren. 123 Machineverhuur werkt bewust niet met een minimale verhuurperiode, aangezien wij vinden dat ieder type klusser in staat moet zijn om een professionele schuurmachine te huren voor een periode die hem of haar schikt.

Besluit u uiteindelijk om een schuurmachine te huren bij ons, dan adviseren wij u met klem om de veiligheidsadviezen op te volgen. Door gebruik te maken van gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en ademhalingsbescherming, wordt het klussen een veiligere aangelegenheid.

Reserveren bij 123 Machineverhuur

Een schuurmachine reserveren is erg eenvoudig via de website van 123 Machineverhuur. Kies de meest geschikte schuurmachine uit voor uw werkzaamheden, zodat u niet meer hoeft op te zien tegen het schuurproces bij uw klus. Bent u op zoek naar andere producten rondom houtbewerking? Naast schuurmachines verhuren we ook bovenfrezen, schaafmachines en zaagmachines.

U leent de bandschuurmachine of Woodboy 230V door het apparaat van uw wens in het winkelmandje te plaatsen. Nadat dit gelukt is, vragen wij u alleen nog om de gegevens in te vullen en een vestiging uit te zoeken. Zodra wij groen licht hebben gegeven voor uw reservering, is uw huur definitief. Worstelt u nog met een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze kundige teamleden staan u graag telefonisch of per mail te woord!

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!