Houtbewerking

Schuurmachines

Bent u op zoek naar een bedrijf waar een schuurmachine huren zo gepiept is? Zoek dan niet verder en leen een apparaat bij 123 Machineverhuur. Een schuurmachine huren is onvermijdelijk als u druk bezig bent met de laatste loodjes van uw verbouwing. Indien u bepaalde oppervlakken namelijk niet schuurt, dan zal het aanbrengen van de verf uiteindelijk moeizaam verlopen.

Het is dus beter om wat voorwerk te plegen met een schuurmachine, zodat ook het laatste gedeelte van uw klus soepel zal verlopen. 123 Machineverhuur beschikt over een geduldige klantenservice. Mocht u er dus niet uitkomen, dan is er altijd een collega die de tijd wilt nemen om u meer te vertellen over specificaties.

Schuurmachine vloer huren

Wilt u uw huidige pakketvloer in de lak zetten en het uzelf gemakkelijker maken? Het huren van een vloer schuurmachine bij 123 Machineverhuur is zo geregeld. Het glad maken van een groot oppervlak zal een stuk sneller verlopen als u een vloer schuurmachine gaat huren bij 123 Machineverhuur. Hierbij bespaart u niet alleen de nodige tijd die u aan andere zaken kunt spenderen tijd, dat u weer aan andere werkzaamheden kunt besteden. Het kost u ook nog minder energie, wat wel zo prettig is als u bezig bent met een langdurig bouwproject.

Verschillende schuurmachines

In ons assortiment vindt u verschillende schuurmachines. 123 Machineverhuur heeft er bewust voor gekozen om verschillende types schuurmachines toe te voegen, zodat u altijd een schuurmachine kunt lenen die perfect aansluit op uw klus. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bandschuurmachine van 230 volt? Met dit beresterke apparaat kunnen schuurpapiertjes definitief de prullenbak in. Huurt u de bandschuurmachine, dan doet u er verstandig aan om extra boen- en schrobborstels bij te huren. Dit is gewoon mogelijk in onze webshop!

Bandschuurmachine huren

Zoekt u een handzaam model, waar u gemakkelijk mee uit de voeten kunt? Kom dan een bandschuurmachine huren bij 123 Machineverhuur. Dit apparaat van 230 volt is een beresterk apparaat, waardoor u niet zelf meer aan de slag hoeft met schuurpapier om oppervlakken vlak te maken. Zodra u aan het werk gaat met de bandschuurmachine, haalt u eerst de spanning van het apparaat af. U doet dit, zodat het schuurpapier om de bandschuurmachine heen geplaatst kan worden. Hierbij dient de pijl aan de binnenzijde van het papier dezelfde richting op te wijzen als op het apparaat.

Maak de hendel weer vast nadat het schuurpapier bevestigd is en plaats bij voorkeur een stofzak, zodat de deeltjes niet in het rond vliegen. Om veilig te kunnen werken, draagt u een veiligheidsbril. Activeer de machine en wacht totdat de bandschuurmachine volledig draait en maak de bewegingen in de richting van de vezels om tot mooie resultaten te komen.

Professionele schuurmachine huren

Een schuurmachine aanschaffen is natuurlijk niet nodig, want bij 123 Machineverhuur kunt u gewoon een professionele schuurmachine huren. 123 Machineverhuur werkt bewust niet met een minimale verhuurperiode, aangezien wij vinden dat ieder type klusser in staat moet zijn om een professionele schuurmachine te huren voor een periode die hem of haar schikt.

Besluit u uiteindelijk om een schuurmachine te huren bij ons, dan adviseren wij u met klem om de veiligheidsadviezen op te volgen. Door gebruik te maken van gehoorbescherming, oogbescherming, veiligheidsschoenen en ademhalingsbescherming, wordt het klussen een veiligere aangelegenheid.

Reserveren bij 123 Machineverhuur

Een schuurmachine reserveren doet u gemakkelijk via de webshop van 123 Machineverhuur. Kies daarom nu de meest geschikte schuurmachine uit voor uw werkzaamheden, zodat u niet meer hoeft op te zien tegen het schuurproces bij uw klus.

U leent de bandschuurmachine of Woodboy 230V door het apparaat van uw wens in het winkelmandje te plaatsen. Nadat dit gelukt is, vragen wij u alleen nog om de gegevens in te vullen en een vestiging uit te zoeken. Zodra wij groen licht hebben gegeven voor uw reservering, is uw huur definitief. Worstelt u nog met een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze kundige teamleden staan u graag telefonisch of per mail te woord!

Verhuur voor en door professionals!