Houtbewerking

Bovenfrezen

Overweegt u om een bovenfrees te huren en wilt u de reservering graag online voltooien? Het is mogelijk bij 123 Machineverhuur. Door een bovenfrees te huren, wordt het gemakkelijker om strakke gleuven en profielranden in hout te maken. Deze handeling zorgt ervoor dat een meubel of deurpost mooi af wordt gewerkt.

Zowel doe-het-zelvers als echte vakmannen komen hun bovenfrees huren bij 123 Machineverhuur. Via onze site kunt u een bovenfrees huren voor een dag, maar kiezen voor een langere periode behoort ook tot de mogelijkheden. Lees hier meer over deze machine.

De werking van een freesmachine?

De freesmachine is een handzaam apparaat. U plaatst de bovenfrees op de plank hout, laat de frees tot op het hout zakken en begint een gleuf te frezen. Deze kunt u steeds dieper maken tot het naar wens is. U laat dan de frees, het roterend stukje gereedschap, steeds verder zakken.

Om de freesmachine te kunnen gebruiken, bent u eerst genoodzaakt om de asblokkering in te drukken. U doet dit, zodat de spanmoer los te koppelen is. Vervolgens bevestigt u het gewenste freesbitje, waarna u het geheel weer vastdraait. Bovenop de bovenfrees bevindt zich een draaiknop, waarmee u de freesdiepte bepaalt. Stel vervolgens de revolverknop in en zorg ervoor dat de diepte-instelling er exact boven komt te hangen. Zet de vergrendeling vast nadat de freesmachine het oppervlak geraakt heeft.

Accu bovenfrees of elektrische bovenfrees

123 Machineverhuur biedt zowel de accu bovenfrees als elektrische bovenfrees ter huur aan. De elektrische bovenfrees heeft een vermogen van liefst 1600 Watt, terwijl het voltage 230 Volt bedraagt. De elektrische bovenfrees is het meest gehuurde exemplaar van de twee, omdat stroom meestal voorhanden is. Indien dit niet het geval is, kan 123 Machineverhuur een accu bovenfrees faciliteren voor je. Daardoor hoeft u nooit in de weer te zijn met verlengsnoeren of stekkerdozen, maar gaat u uw gang. Wanneer u maar wilt en overal waar u wilt!

Bovenfrees huren bij 123 Machineverhuur

Heeft u het juiste apparaat gevonden voor uw werkzaamheden? Kom dan uw bovenfrees huren bij 123 Machineverhuur en plaats deze in het winkelmandje. U geeft bij start- en einddatum aan van wanneer tot wanneer u de bovenfrees nodig heeft. Vervolgens vragen we u om uw gegevens en bij welke van onze vestigingen u de bovenfrees wilt ophalen. Let op: uw reservering is pas definitief als die door ons bevestigd is. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te laten weten of de reservering door kan gaan. U huurt een bovenfrees inclusief freesset, exclusief slijtage freesset per frees. Op zoek naar andere houtbewerkingmachines? 123 Machineverhuur verhuurt ook schaafmachines, schuurmachines en zaagmachines.

123 Machineverhuur

Voor de bouw- en evenementenbranche hebben wij verschillende apparatuur en materieel te huur op onze site. Dit kan per dag, per week of een langere periode gehuurd worden door doe-het-zelvers en door echte vakmannen. Heeft u vragen over een artikel in ons assortiment, neem dan contact met ons op via de klantenservice van 123 Machineverhuur.

SAMEN MAKEN WE ER WERK VAN!