Houtbewerking

Bovenfrezen

Met een bovenfrees kunt u strakke gleuven en profielranden maken in hout. Dat maakt een meubel of een deurpost mooi af. Bovenfrezen zijn door zowel doe-het-zelvers te gebruiken als door echte vakmannen. U huurt een bovenfrees via onze site minimaal een dag, maar u kunt deze ook voor een langere periode huren.

De bovenfrees is een handzaam apparaat. U plaatst de bovenfrees op de plank hout, laat de frees tot op het hout zakken en begint een gleuf te frezen. Deze kunt u steeds dieper maken tot het naar wens is. U laat dan de frees steeds verder zakken.

Bovenfrees huren

Heeft u de juiste bovenfrees gevonden voor uw werkzaamheden? Plaats deze dan in het winkelmandje. U geeft bij start- en einddatum aan van wanneer tot wanneer u de bovenfrees nodig heeft. Vervolgens vragen we u om uw gegevens en bij welke van onze vestigingen u de bovenfrees wilt ophalen. Let op: uw reservering is pas definitief als die door ons bevestigd is. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te laten weten of de reservering door kan gaan. U huurt een bovenfrees inclusief freesset, exclusief slijtage freesset per frees.

Huur uw apparatuur bij 123 Machineverhuur

Voor de bouw- en evenementenbranche hebben wij verschillende apparatuur en materieel te huur op onze site. Dit kan per dag, per week of een langere periode gehuurd worden door doe-het-zelvers en door echte vakmannen. Heeft u vragen over een artikel in ons assortiment, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

 

Verhuur voor en door professionals!